Κύπελλο Ελλάδος: Νίκησε την ΑΕΛ, όχι τη δυστοκία ο ΠΑΟΚ

Τι κι αν κέρδισε την ΑΕΛ; Ο ΠΑΟΚ γι’ ακόμη ένα παιχνίδι -μετά από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό- έχασε ένα… τσουβάλι ευκαιρίες (20 τελικές) αλλά τουλάχιστον κατάφερε να πάρει το τρίποντο με 2-0 κόντρα στους «βυσσινί» και να ξεκινήσει με το δεξί τις υποχρεώσεις του στον 1ο όμιλο του Κυπέλλου Ελλάδας.

Αρκετές αλλαγές από τον Ίβιτς στην ενδεκάδα, άρεσαν οι σκόρερ Μυστακίδης και Περέιρα, ενώ ο Μπίσεσβαρ συνεχίζει να δείχνει ότι ΠΡΕΠΕΙ να ξεκινάει βασικός. Έπαιζε μόνος του ο Καβουσάκης από πλευράς ΑΕΛ, που έβγαζε ότι μπορούσε αλλά δεν ήταν δυνατό να αντιδράσει στα δύο τέρματα!

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ (Βλάνταν Ίβιτς): Μπρκιτς, Κίτσιου, Μαλεζάς, Κρέσπο, Γιαννούλης (74’ Κοροβέσης), Κάνιας (63’ Τσίμιροτ), Χαρίσης, Μπίσεσβαρ, Μυστακίδης (59’ Τιάμ), Περέιρα, Κουλούρης.

ΑΕΛ (Άγγελος Αναστασιάδης): Καβουσάκης, Μονιάκης, Ποτουρίδης, Γιοβάνοβιτς, Ναβάρο, Σουλιώτης, Λαμπρόπουλος, Αναστασόπουλος, Κουτσιανικούλης (46’ Αβραάμ), Μαρουκάκης, Βαρέλα (60’ Ντέλετιτς).

Ατρόμητος - Παναιτωλικός 1-0

Το σερί θετικών αποτελεσμάτων επί των ημερών του Γιώργου Κορακάκη καλά κρατεί. Ο Ατρόμητος για ένα ακόμη ματς δεν ήταν εντυπωσιακός, αλλά ήταν και πάλι ουσιαστικός. Ένα γκολ του Μπάγκα στο 65’ αρκούσε για να έρθει η νίκη απέναντι στον μακριά από τον καλό του εαυτό Παναιτωλικό και έκανε ποδαρικό με το δεξί στον έβδομο όμιλο του Κυπέλλου.

Οι συνθέσεις:

Ατρόμητος (Κορακάκης): Παπαδόπουλος, Μπάγκα, Μπίτολο, Ζησόπουλος, Κεϊτά (54’ Ούμπιντες), Γκουγκούδης, Μπρίτο (82’ Βασιλείου), Λημνιός, Κοντοές, Μπαστακός (57’ Τόνσο), Λε Ταλέκ.

Παναιτωλικός (Μαντζουράκης): Κριστιάνο, Κλέσιο, Ροντρίγκες, Ρότσα (85’ Κουτρομάνος), Τσοκάνης, Φερέιρα (73’ Τομανέ), Γουάρντα, Ρόσα Βιέιρα (73’ Λεντέσμα), Μάκος, Μαρκόφσκι, Γουίλσον.
Πηγή: Πηγή: sport-fm.gr