Κοντά σε μεταγραφή κεντρικού χαφ η ΑΕΚ, "βλέπει" και Ρόμαντσουκ

Η απόκτηση κεντρικού χαφ αποτελεί αναγκαιότητα για την ΑΕΚ εν όψει της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου και φαίνεται πως από το στάδιο της προεργασίας σύντομα οι «κιτρινόμαυροι» θα περάσουν σε αυτό της υλοποίησης.

Σύμφωνα με την «Ώρα για Σπορ», υπάρχουν προχωρημένες επαφές με 2-3 περιπτώσεις παικτών που αγωνίζονται στη συγκεκριμένη θέση και δεν αποκλείεται ακόμη και μέσα στο Νοέμβριο να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

Υπενθυμίζεται πως ο επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ της «Ένωσης», Άλεξ Ντε Μπαρτόλο, ταξίδεψε πρόσφατα σε Σουηδία και Πολωνία παρακολουθώντας παίκτες, ωστόσο προκαταρκτικές επαφές έχουν γίνει και με ποδοσφαιριστές από άλλες αγορές.

Πέραν των Φρανκόφσκι και Τσέρνιχ, που είχαν αναφερθεί τις προηγούμενες μέρες, στα υπόψη της ΑΕΚ βρίσκεται και ένας ακόμη παίκτης της Γιαγκελόνια. Ο λόγος για τον Τάρας Ρόμαντσουκ, τον 24χρονο Ουκρανό που αγωνίζεται ως αμυντικό χαφ και ενίοτε ως «οκτάρι». Έχει ύψος 1,86μ., δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2020 και φέτος κάνει μια πολύ καλή χρονιά με 14 συμμετοχές (2 στο Κύπελλο), 2 γκολ και 2 ασίστ. Αξίζει να σημειωθεί πως άρχισε την καριέρα του στο mini football (!) και το 2013 ασχολήθηκε με το επαγγελματικό ποδόσφαιρο, ενώ το 2014 πήρε μεταγραφή στη Γιαγκελόνια με την οποία μετρά συνολικά 82 συμμετοχές, 9 γκολ και 3 ασίστ. Το καλοκαίρι είχε ενδιαφερθεί γι’ αυτόν μεταξύ άλλων και η τουρκική Κόνιασπορ, χωρίς όμως να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.
Πηγή: skai.gr