«Έφυγε» ο παλιός πρόεδρος της ΕΠΟ, Κωνσταντίνος Τριβέλλας

Έφυγε από τη ζωή πλήρης ημερών σε ηλικία 85 ετών ο Κωνσταντίνος Τριβέλλας που διετέλεσε για σχεδόν μία επταετία πρόεδρος στην ΕΠΟ και επί των ημερών του, το 1994, η Εθνική προκρίθηκε για πρώτη φορά στην ιστορία της σε τελική φάση Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ για την απώλεια του Κ.Τριβέλλα:

Την απώλεια του Κωνσταντίνου Τριβέλλα, ο οποίος έφυγε σήμερα από τη ζωή, θρηνεί το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο εκλιπών διετέλεσε για επτά χρόνια πρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας και επί των ημερών του η Εθνική Ανδρών, το 1994, προκρίθηκε για πρώτη φορά στην ιστορία της σε τελική φάση Παγκοσμίου Κυπέλλου, αυτό των Ηνωμένων Πολιτειών.

Ο Κωνσταντίνος Τριβέλλας γεννήθηκε το 1931 στο Μαρούσι και έκανε τα πρώτα παραγοντικά του βήματα ως μέλος του Γυμναστικού Συλλόγου της γενέτειράς του. Επί 19 χρόνια ήταν πρόεδρος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αθηνών και το 1991 εξελέγη πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, του οποίου πριν ήταν μέλος. Επανεξελέγη πρόεδρος της ΕΠΟ το 1993 και αποχώρησε τον Νοέμβριο του 1997.

Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία εκφράζει τα θερμότερα συλλυπητήρια στους συγγενείς και τους οικείους του ενώ θα εκπροσωπηθεί στη νεκρώσιμη ακολουθία από τον αναπληρωτή πρόεδρό της Μιχαήλ Τζανόπουλο και μέλη της Εκτελεστικής της Επιτροπής.

Η κηδεία του Κωνσταντίνου Τριβέλλα θα γίνει την Πέμπτη 27/10/2016 και ώρα 14:30 από τον ιερό ναό της Μητροπόλεως Αμαρουσίου.
Πηγή: soccerplus.gr