Σαββίδης: Προκαλούν, θέλω να βασανίζεται το αθηναϊκό ποδόσφαιρο

Λόγια που θα συζητηθούν από τον Ιβάν Σαββίδη για το ελληνικό ποδόσφαιρο!

Ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ ανέφερε μιλώντας σε Έλληνας δημοσιογράφους (σύμφωνα με το pontos-news) από τη Μόσχα όπου βρίσκεται για την εκδήλωση της Ομοσπονδίας Ελληνικών Κοινοτήτων Ρωσίας, ότι ο ΠΑΟΚ θα είναι η μόνη σωστή ομάδα της χώρας και πρόβλεψε ότι θα τελειώσει με πολύ άσχημο τρόπο αυτό που συμβαίνει στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

«Για αυτό αγαπάω τη Θεσσαλονίκη. Είναι η δικιά μου πόλη και θα είναι η δικιά μας πόλη. Και εκεί όλοι, θα είναι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ».

Μίλησε επίσης για το ντέρμπι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό, το οποίο είχε πολλές διακοπές. «Δεν έχω λόγια να χαρακτηρίσω αυτό που συνέβη στον αγώνα. Τι ήταν αυτό; Εγώ αν φοβάμαι κάτι είναι μόνον ο Χριστός και ο εαυτός μου. Ενώ αυτοί προκαλούν. Όλα αυτά θα τελειώσουν πολύ άσχημα. Γι’ αυτό εγώ λέω ότι ο ΠΑΟΚ θα είναι η μοναδική σωστή ομάδα στην Ελλάδα».

Μίλησε μάλιστα για τις διακοπές που σημειώθηκαν, κάνοντας λόγο για «παιδικό σταθμό»! «Έντεκα λεπτά παράταση-κοροϊδία. Πρώτα πλησιάζει ο διαιτητής και λέει "φύγετε" και μετά λέει "όχι επιστρέψτε"».

Επίσης, έκανε μια «ευχή» για τους συλλόγους της πρωτεύουσας: «Για 90 χρόνια από τώρα, όσα τα χρόνια που ο ΠΑΟΚ παιδεύτηκε και βασανίστηκε μέχρι σήμερα, θέλω να βασανίζεται το αθηναϊκό ποδόσφαιρο».
Πηγή: skai.gr