Ιδού η απόδειξη της ασυνέπειας Αρετόπουλου





Με εικόνα και ήχο η "ΔΙΚΗ στον ΣΚΑΪ" απέδειξε ότι ο διαιτητής του ντέρμπι Ολυμπιακού-ΠΑΟΚ Αλέξανδρος Αρετόπουλος είχε δεσμευτεί να διακόψει οριστικά το ματς από το 46'!

Τρία video αποδεικνύουν ότι ο Τρικαλινός ρέφερι είχε ενημερώσει και τον επίσημο Ολυμπιακό ότι η τέταρτη διακοπή θα ήταν τελεσίδικη. Μάλιστα τα μεγάφωνα του Καραϊσκάκη ενημέρωσαν δύο φορές στο 46' ότι ο διαιτητής θα διακόψει οριστικά το παιχνίδι.

Η εικόνα εκθέτει τον κ.Αρετόπουλο: Τον δείχνει να ενημερώνει για την απόφασή του, την οποία αποκάλυψε ο Ιβιτς, αλλά ουδέποτε τηρήθηκε


Παρέμβαση του Αρείου Πάγου για τους χρηματισμούς στην ΕΠΟ


Με την ανάληψη των καθηκόντων του ο νέος επικεφαλής της Δικαιοσύνης σε αθλητικά θέματα Χαράλαμπος Βουρλιώτης, έδωσε εντολή να ερευνηθούν οι καταγγελίες για χρηματισμούς στην ΕΠΟ.

Όπως αποκάλυψε η "Δίκη στον Σκάι", ο κ.Βουρλιώτης επικοινώνησε με την Εισαγγελία Χανίων ώστε να μπουν στο δικαστικό μικροσκόπιο οι δηλώσεις του πρώην αναπληρωτή προέδρου της ΕΠΟ Γιώργου Βούρβαχη, ο οποίος κατήγγειλε τον λυράρη Μανώλη Κονταρό ότι μοίρασε 784.000 ευρώ για να εξαγοράσει ψήφους στις εκλογές της ΕΠΣ Χανίων.

Ο άνθρωπος που ανέλαβε την κορυφή της Δικαιοσύνης στα αθλητικά ζητήματα είναι ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου που υπογράφει το παραπεμπτικό πόρισμα για τη Χρυσή Αυγή ως εγκληματική οργάνωση.

Ο Χαράλαμπος Βουρλιώτης πριν γίνει ο νεότερος αντεισαγγελέας στην ιστορία του Αρείου Πάγου, είχε υπηρετήσει ως προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης. Μεταξύ των υποθέσεων που είχε χειριστεί παλιότερα ήταν οι παράνομες πανεπιστημιακές μεταγραφές και η προστασία που πουλούσαν αστυνομικοί από τμήμα της Θεσσαλονίκης.

Ο κ. Βουρλιώτης υπήρξε καθηγητής στη Σχολή Δικαστών και μέλος πολλών νομοπαρασκευαστικών επιτροπών.
Πηγή: skai.gr