"Αυτοκτονία" του Παναθηναϊκού στη Βέροια, 1-1 με την τοπική ομάδα

Όταν δεν μπορείς να τελειώσεις τις φάσεις που δημιουργείς, τότε χάνεις βαθμούς. Ένα ακόμα μάθημα πήραν οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού στη Βέροια, σε έναν αγώνα τον οποίο θα μπορούσαν να έχουν πετύχει τουλάχιστον 4 γκολ με βάση τις ευκαιρίες, αλλά πετυχαίνοντας μόνο ένα, έδωσαν το δικαίωμα στη Βέροια να ελπίζει.

Και όσο το 0-1 παρέμενε, τόσο η Βέροια ανέβαζε στροφές απέναντι στον κουρασμένο ΠΑΟ και έτσι στο φινάλε πέτυχε γκολ και πήρε ένα βαθμό που ούτε ο πιο αισιόδοξος οπαδός της ομάδας δεν περίμενε, με βάση την εικόνα του ματς, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο.

Oι πράσινοι άνοιξαν το σκορ με τον Μπεργκ στο 13' και οι γηπεδούχοι σκόραραν στο φινάλε με τον Μπαλάφα (88').

Ο Παναθηναϊκός παρέμεινε στο -4 από τη κορυφή και τον Ολυμπιακό, και βρίσκεται στη 2η θέση μαζί με την ΑΕΚ.

"Όταν έχεις 6-7 μεγάλες ευκαιρίες, αλλά δεν πετυχαίνεις γκολ, τότε μπορεί να συμβεί ακριβώς αυτό. Να δεχθείς γκολ και να χάσεις τους βαθμούς. Είναι άσχημο το αποτέλεσμα, το δεύτερο συνεχόμενο, το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι προετοιμαστούμε για το επόμενο παιχνίδι", τόνισε ο Στραματσόνι μετά το τέλος του αγώνα.

Οι συνθέσεις:

Βέροια: Λόπεθ, Μαλόν, Μαραγκός (58’ Σισοκό), Καλί, Ναβαλόφσκι, Άρτσε, Μπαλάφας, Χαροντάκης (69’ Σισίνιο), Βίτι (90’ Παπαστεριανός), Βασιλαντωνόπουλος, Καπετάνος

Παναθηναϊκός: Στιλ, Κουτρουμπής (80’ Ρέις), Μολέδο, Ιβανόφ, Χουλτ, Μέστο (89’ Ρινάλντι), Γουακάσο, Βιγιαφάνιες, Λουντ, Ιμπάρμπο (71’ Εμποκού), Μπεργκ

Διαιτητής: Βάτσιος
Πηγή: skai.gr