Μετά από τρεις διακοπές (!) ο ΟΣΦΠ νίκησε 2-1 τον ΠΑΟΚ

O Ολυμπιακός βγήκε νικητής (2-1) μετά από ένα ματς με τρεις διακοπές με τον Λούκα Μιλιβόγεβιτς, να σκοράρει λίγο πριν το φινάλε.

Με κεφαλιά του Σέρβου στο 96’, οι «ερυθρόλευκοι» κατάφεραν να νικήσουν τον απίστευτο Γλύκο και να παραμείνουν μόνοι πρώτοι στη βαθμολογία, στο +7 από τον «δικέφαλο» και στο +5 από τον Παναθηναϊκό (που παίζει τη Δευτέρα, στη Βέροια).

Μοιραίος για την ομάδα του Βλάνταν Ίβιτς ο Βαρέλα, άνοιξε το σκορ στο 5’, αλλά πέτυχε αυτογκόλ στο 25’, ενώ ΜΟΝΟ ο Κάμπος είχε τέσσερις ευκαιρίες (η μία, από εκείνες που δεν χάνονται), με… τσουβάλια φάσεις εκατέρωθεν!

Λάθος του βοηθού Αλεξέα στο πρώτο γκολ του Ολυμπιακού, καθώς, όταν ο Φορτούνης πασάρει στον Ιντέγε, ο Νιγηριανός είναι οφσάιντ.

Την ίδια ώρα βεβαίως, δεν μπορεί να μην γίνει αναφορά για τις συνθήκες διεξαγωγής του αγώνα, με τις διακοπές του λόγω ρίψης καπνογόνων από την εξέδρα, με τον Αρετόπουλο θλιβερό πρωταγωνιστή της βραδιάς.

Οι συνθέσεις:

Ολυμπιακός (Πάουλο Μπέντο): Καπίνο, Φιγκέιρας, Βιάνα (46’ Ελαμπντελαουί), Μποτία, Ντα Κόστα, Μιλιβόγεβιτς, Μάρτινς, Φορτούνης, Σεμπά, Ελιουνούσι, Ιντέγε (85’ Καρντόσο).

ΠΑΟΚ (Βλάνταν Ίβιτς): Γλύκος, Λέοβατς (80’ Κρέσπο), Βαρέλα, Μαλεζάς, Μάτος, Κάνιας (46’ Χαρίσης), Τσίμιροτ, Σάχοφ (74’ Μπίσεσβαρ), Ροντρίγκες, Κάμπος, Αθανασιάδης.

Διαιτητής: Αρετόπουλος (Τρικάλων)
Πηγή: skai.gr