"Μπλόκο" στη Λιβαδειά για τον Παναιτωλικό σε ματς... θρίλερ

Ο Λεβαδειακός ήταν ανώτερος στο πρώτο ημίχρονο και αφού έχασε δύο μεγάλες φάσεις (9', 28') με εκφραστή τον Μάντζιο τελικά πήρε το προβάδισμα στο 42' έπειτα από εκτέλεση κόρνερ και σκόρερ τον Γιακουμάκη σε μία περιπετειώδη φάση, όπου η μπάλα κόντραρε πρώτα στον Τομανέ.

Στην επανάληψη, οι παίκτες του Ράτκο Ντόστανιτς ξεκίνησαν με κεκτημένη ταχύτητα από το πρώτο 45λεπτο και στο 46' ύστερα από σόλο του Μάντζιου που κατέληξε στο δοκάρι, ο Τόνι Σίλβα πήρε την επαναφορά και έγραψε το 2-0. Οι Βοιωτοί έδειχναν να ελέγχουν απόλυτα την αναμέτρηση, όμως ο Παναιτωλικός δεν παράτησε το ματς.

Στο 53' ο Ουάρντα με δυνατό σουτ υποχρέωσε τον Ναμάσκο σε εντυπωσιακή επέμβαση, ενώ στο 72' ο Μαρκόφσκι κέρδισε πέναλτι από τον Μεντί και το εκτέλεσε εύστοχα ένα λεπτό αργότερα μειώνοντας σε 2-1. Έκτοτε το ματς κινήθηκε σε μία λεπτή κλωστή με τους φιλοξενούμενους να αγγίζουν το 2-2 στο 84' με κεφαλιά του Κούσα, που πέρασε λίγο άουτ.

Συνθέσεις:

Λεβαδειακός (Ντόστανιτς): Ναμάσκο, Μουλόπουλος, Ουόν, Μεντί, Μιλιάζες (93'), Κουλιμπαλί, Μαχαίρας, Σίλβα, Μπελγκαζουανί [6' λ.τ. Ζεζίνιο, (89' Καλτσάς)], Γιακουμάκης, Μάντζιος.

Παναιτωλικός (Ματζουράκης): Κυριακίδης, Κλέσιο, Κούσας, Ροντρίγκες, Τσοκάνης, Μάκος, Πάουλο, Ρότσα (56' Κουτρομάνος), Ουάρντα (68' Φερέιρα), Τομανέ, Λεντέσμα (68' Μαρκόφσκι).

Διαιτητής: Γιαννουλάκης (Χανίων).
Πηγή: soccerplus.gr