Απολαυστικός ο ΠΑΣ, 4-0 την ΑΕΛ με χατ τρικ του Κόντε

Σε παράσταση για έναν ρόλο μετέτρεψε το επαρχιακό ντέρμπι ο ΠΑΣ Γιάννινα κόντρα στην ΑΕΛ. Οι Γιαννιώτες άνοιξαν το σκορ στο 10' έπειτα από σέντρα του Γιάκου και προβολή του Κόντε, ενώ στο 27' έβαλαν γερές βάσεις για το τρίποντο κάνοντας το 2-0 με εξαιρετική ατομική προσπάθεια του Γιάκου, ο οποίος άδειασε τέσσερις αντιπάλους του πριν σκοράρει!

Η αντίδραση των «βυσσινί» ήταν ανεμική και ο ΠΑΣ στο 52' διεύρυνε κι άλλο το προβάδισμά του, αφού ο Κόντε πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του γκολ έπειτα από σέντρα του Ζάιρο. Ο Ισπανός επιθετικός όμως δεν είχε πει ακόμη την τελευταία του λέξη και στο 74' μετά από σέντρα του Κοζορώνη, διαμόρφωσε το τελικό 4-0 πετυχαίνοντας το πρώτο χατ τρικ της καριέρας του!

Εφιαλτικό βράδυ για την ΑΕΛ, δεδομένου ότι οι παίκτες του Γιάννη Πετράκη έκαναν ό,τι ήθελαν στον αγωνιστικό χώρο και έχασαν ευκαιρίες για ακόμη περισσότερα γκολ!

Συνθέσεις:

ΠΑΣ Γιάννινα (Πετράκης): Περιστερίδης, Μπουκουβάλας, Μπέριος, Κοζορώνης (75' Κούρτης), Τζημόπουλος, Μιχαήλ, Λίλα, Ναδάλες, Ζάιρο (69' Μαμπουλού), Γιάκος (77' Δώνης), Κόντε.

ΑΕΛ (Αναστασιάδης): Καβουσάκης, Γιοβάνοβιτς (58' Κουτσιανικούλης), Ρέντζας, Φάρκας, Ουρτάδο, Ναβάρο (46' Κόντορ), Φατιόν, Γκόλιας, Ντοντό, Ντέλετιτς (46' Αβραάμ), Ναζλίδης

Διαιτητής: Καραντώνης (Ημαθίας).
Πηγή: soccerplus.gr