Ομόφωνα η χορηγία της Super League στην Dimera του Σαββίδη

Η εταιρία Dimera συμφερόντων Ιβάν Σαββίδη θα είναι ο κεντρικός χορηγός του πρωταθλήματος της Super league όπως αποφασίσθηκε ομόφωνα στο ΔΣ του συναιτερισμού.

Η πρόταση της Dimera κρίθηκε πιο συμφέρουσα, αφού προβλέπει 2,25 εκατ. ευρώ για το φετινό πρωτάθλημα και άλλα 2,75 εκατ. για αυτό της επόμενης περιόδου, από αυτήν της Alter Ego συμφερόντων Μαρινάκη που προβλέπει 2 εκατ τον χρόνο αλλά και του του ΟΠΑΠ που προβλέπει 1. 250. εκατ. τον χρόνο.

Η μόνη ομάδα που εξέφρασε ενστάσεις ήταν ο Ολυμπιακός ο οποίος ζήτησε να μην ληφθεί απόφαση και να γίνουν νέες διαπραγματεύσεις με τις τρεις εταιρίες. Στην συνέχεια όμως και αφού όλες οι ομάδες τάχθηκαν υπέρ της πρότασης Σαββίδη συμφώνησε και ο εκπρόσωπος του Ολυμπιακού.

Η εταιρεία Σαββίδη δίνει αυτά τα χρήματα ακόμη και δεν γίνουν δεκτοί οι 43 "πρόσθετοι όροι" που έβαλε στην πρόταση που κατέθεσε την οποία δημοσίευσε το SoccerPlus.

Ο εκπρόσωπος του ΠΑΟΚ, Μ. Γκαγκάτσης, σε ερώτηση, για το τι θα γίνει αν το ΣτΕ βγάλει αντισυνταγματικό τον νόμο Παππά και επομένως η εταιρία του Σαββίδη (Dimera) δεν πάρει άδεια για κανάλι πανελλήνιας εμβέλειας είπε οτι ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ εγγυάται προσωπικά οτι τα χρήματα θα δοθούν.

Την ερχόμενη εβδομάδα θα καταρτιστεί η σύμβαση και θα σταλεί στις ομάδες.

Από το ΔΣ απουσίασαν οι Αστέρας και Πλατανιάς, ενώ ο Παναθηναϊκός εκπροσωπήθηκε για πρώτη φορά από τον παλαίο παράγοντα του συλλόγου επί επόχη Γ. Βαρδινογιάννης, Μ. Μαυροκουκουλάκη, ο οποίος αναλαμβάνει τις διεθνείς σχέσεις και την εκπροσώπηση στα θεσμικά κέντρα.

Η ανακοίνωση των αποφάσεων του Δ.Σ. της λίγκας:

«Κατά τη σημερινή του συνεδρίαση το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League αποφάσισε, μεταξύ άλλων, τα ακόλουθα:

1/ Η πρόταση χορηγίας της “Dimera Media Investments” κρίθηκε ομόφωνα ως «παραδεκτή».

2/ Εγκρίθηκε ομόφωνα η κατ αρχήν σύναψη σύμβασης χορηγίας με τη “Dimera Media Investments”. Θα πραγματοποιηθούν διαπραγματεύσεις εντός των επόμενων ημερών με την ανωτέρω εταιρεία, προκειμένου να οριστικοποιηθεί κείμενο σύμβασης και να τεθεί προς έγκριση από το Δ.Σ. της Super League».
Πηγή: soccerplus.gr