Απόσυρση υποψηφιότητας Κούκη από τις εκλογές της ΕΠΑΕ

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Αιγάλεω συναντήθηκε με τον υφυπουργό Αθλητισμού, Γιώργο Ορφανό και μετά το πέρας της συνομιλίας των δύο ανδρών, ο κ. Κούκης ανακοίνωσε την απόφαση του, καλώντας όλους όσοι τον στηρίζουν να ψηφίσουν στις αυριανές αρχαιρεσίες το γνωστό ποινικολόγο.
Μετά απ‹ αυτήν την εξέλιξη, στις εκλογές που θα γίνουν αύριο το πρωί για την ανάδειξη του νέου προέδρου στην ΕΠΑΕ, την προεδρία θα διεκδικήσουν ο κ. Λυκουρέζος και ο απερχόμενος πρόεδρος, Θανάσης Κανελλόπουλος. Ο πρώτος έχει την πλήρη στήριξη της Πολιτείας και του Παναθηναϊκού, ενώ ο δεύτερος υποστηρίζεται από την πλευρά του Ολυμπιακού.
Αξίζει να σημειωθεί, ότι στις «προγραμματικές» δηλώσεις που έκανε ο γνωστός ποινικολόγος, τόνισε ότι στόχος του είναι να γίνει πρόεδρος όλων των ομάδων, υποσχόμενος ισονομία και ισορροπία για όλες τις ομάδες του επαγγελματικού μας ποδοσφαίρου. Επιπλέον, ιδιαίτερη αίσθηση προκάλεσε και η τοποθέτηση που έκανε για την πρόθεση του να μπουν οι αγώνες του ελληνικού πρωταθλήματος στο «Στοίχημα».
Πηγή: skai.gr