Καλύτερος ο Παναθηναϊκός από την Σταντάρ, έπεσε θύμα της διαιτησίας

Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη, παύει να ‘ναι σύμπτωση… Ο παθιασμένος Παναθηναϊκός έπεσε ξανά «θύμα» (μετά τα παιχνίδια κόντρα σε Άγιαξ και Θέλτα) των… πρωτοπαλίκαρων της UEFA του Θόδωρου Θεοδωρίδη και δη σε μία κρίσιμη καμπή για το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Το τριφύλλι πήγαινε εξαιρετικά μέσα στη Λιέγη (όντας μπροστά με δύο γκολάρες του Ιμπάρμπο) και ήταν το απόλυτο αφεντικό, προτού… από το πουθενά ο «αστείος» Πολωνός διαιτητής, Ντάνιελ Στεφάνσκι προσφέρει πέναλτι-εφεύρεση στην Σταντάρ, με το οποίο ο Έντμιλσον μείωσε στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους.

Στο δεύτερο κι ενώ είχε προηγηθεί αυτή η «σφαγή», οι Βέλγοι πίεσαν, το τριφύλλι έδειχνε να αντέχει, αλλά τελικώς στο 82’ ο Μπελφοντίλ υπέγραψε το τελικό 2-2, χάρη σε απευθείας εκτέλεση φάουλ (όπου «άνοιξε» ο Λουντ στο τείχος, ενώ κι ο Στιλ δεν ήταν σε πλήρη ετοιμότητα).

Οι συνθέσεις:

Σταντάρ Λιέγης: Ζιλέτ, Ντοσεβί (63’ Εμπενζά), Σολζ, Εντμίλσον, Τρέμπελ, Αντράντε, Φάι, Λαΐφης, Σισέ (72’ Ενό), Σα, Μπελφοντίλ

Παναθηναϊκός: Στιλ, Σάμπα (46’ Ιβανόφ), Μολέδο, Κουτρουμπής, Χουλτ, Κουλιμπαλί, Ζέκα (78’ Εμποκού), Λεντέσμα, Βιγιαφάνιες, Ιμπάρμπο, Λέτο (74’ Λουντ)

Γήπεδο: «Stade Maurice Dufrasne»

Η βαθμολογία (3 αγώνες)
Άγιαξ 7
Θέλτα 5
Σταντάρ Λιέγης 2
Παναθηναϊκός 1

Η επόμενη αγωνιστική (4/11)
Άγιαξ-Θέλτα
Παναθηναϊκός-Σταντάρ Λιέγης
Πηγή: Πηγή: sport-fm.gr