Δεν ξεκινάει τελικά το πρωτάθλημα, τριγμοί στη Football League

Μπορεί η Football League να ανακοίνωσε τη Δευτέρα (17/10) την έναρξη του πρωταθλήματος στις 22/10, όμως κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί, καθώς στο ΔΣ της Τετάρτης (19/10) υπήρξε απόφαση για νέα αναβολή. Η σέντρα του νέου πρωταθλήματος ενδέχεται να γίνει στις 30/10 υπό προϋποθέσεις.

Βέβαια, τα πράγματα δεν είναι εύκολα για τον συνεταιρισμό, καθώς 11 ΠΑΕ ζήτησαν την παραίτηση του προεδρείου με έγγραφο που ανέφερε τα εξής:

"Οι κάτωθι υπογεγραμμένοι εκπρόσωποι ομάδων της Football League επιθυμούν το προεδρείο της Λίγκας να αποχωρήσει και στη θέση του να εκλεγεί πενταμελές συμβούλιο που θα παίρνει από τούδε και στο εξής όλες τις αποφάσεις:

Για τις ΠΑΕ: Καλλιθέα, Απόλλων, Αγροτικός Αστέρας, Λαμία, Αιγινιακός, Αναγέννηση Καρδίτσας, Τρίκαλα, Αχαρναϊκός. Πανσερραϊκός, ΑΟ Χανιά, Αρης".

Πάντως, μόνο ο α’ αντιπρόεδρος, Αντώνης Ρέλλας, υπέβαλλε την παραίτησή του, με τον πρόεδρο, Στέλιο Σφακιανάκη, αλλά και τον β’ αντιπρόεδρο, Αρη Λυχναρά, να μην τον ακολουθούν, καθώς οι 11 ΠΑΕ που κατέθεσαν την πρόταση μομφής δεν συμπλήρωσαν τα 3/4 των ομάδων της κατηγορίας.

Από τη συνεδρίαση, η οποία κράτησε σχεδόν τρεις ώρες, απουσίασαν οι ΠΑΕ Πανθρακικός, Καλλονή, Σπάρτη, ενώ ο Πανελευσινιακός δεν είχε δικαίωμα ψήφου.
Πηγή: soccerplus.gr