Σάμπα: Θα έπαιζα στο ματς ακόμη και με σπασμένο χέρι

Η αποστολή του Παναθηναϊκού για το εκτός έδρας παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής των ομίλων του Europa League αποχωρεί στις 09:30 το πρωί της Τετάρτης από το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Ο θηριώδης στόπερ του «τριφυλλιού», Κρίστοφερ Σάμπα, μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου και τόνισε ότι ο Παναθηναϊκός πρέπει να αλλάξει πρόσωπο και να βλέπει κάθε παιχνίδι σαν τελικό από εδώ και στο εξής, ενώ δήλωσε ότι θα αγωνιζόταν ακόμη και με σπασμένο χέρι.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Κρίστοφερ Σάμπα από το «Ελ. Βενιζέλος»:

«Από εδώ και στο εξής όλους τους αγώνες μόνο έτσι πρέπει να τους βλέπουμε και να τους παίζουμε. Να βλέπουμε παιχνίδι το παιχνίδι και να παίζουμε τα παιχνίδια αυτά σαν να αποτελούν την τελευταία μας ευκαιρία. Ακόμα σημαντικότερο είναι ότι η ομάδα πρέπει να δείξει άλλο πρόσωπο.

Ουσιαστικά αυτό που έχει σημασία έχουν οι τρεις βαθμοί, όπως και να παίξουμε, ακόμα και να μην παίξουμε ικανοποιητικά, αν πετύχουμε να εξασφαλίσουμε τους τρεις βαθμούς, αυτός είναι ο στόχος μας».

Για το αν είναι έτοιμος να αγωνιστεί εξαιτίας των ενοχλήσεων που ένιωθε:

«Είχα μία ενόχληση στον αστράγαλο αλλά αυτό δεν αποτελεί πρόβλημα. Θα έπαιζα ακόμη και με σπασμένο το χέρι, ή με οτιδήποτε άλλο σπασμένο θα έπαιζα».
Πηγή: skai.gr