Κλείσιμο

Απάντηση Μπενζεμά σε Ολάντ: Μου έδωσαν καλή ανατροφή οι γονείς μου

Ο Καρίμ Μπενζεμά δεν άφησε αναπάντητες τις δηλώσεις του Φρανσουά Ολάντ, ο οποίος προ ημερών είχε στραφεί εναντίον του επιθετικού της Ρεάλ Μαδρίτης.

«Ο Μπενζεμά δεν είναι ένα παράδειγμα ηθικής. Υπάρχει μία περίεργη κατάσταση στην γαλλική ομάδα. Δεν υπάρχει καμία σύνδεση μεταξύ της εθνικής και της χώρας. Στην ομάδα υπάρχουν παιδιά που προέρχονται από τους δύσκολες περιοχές χωρίς αναφορές, χωρίς αξίες και πήγαν να παίξουν στο εξωτερικό, πολύ σύντομα. 'Εγιναν γρήγορα από παιδιά αγενείς βεντέτες» ήταν τα λόγια του Γάλλου προέδρου, σύμφωνα με αποσπάσματα από βιβλίου του που δημοσίευσε η εφημερίδα «Le Monde».

Όπως ήταν φυσικό τα λόγια του Ολάντ έκαναν τον γύρο του κόσμου. Ο Γάλλος επιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης απάντησε στον πρόεδρο της χώρας του...

«Τι θέλετε να πω; Εάν δεν είμαι παράδειγμα, υπάρχουν άλλοι που θεωρούν πως είναι, αλλά δεν είναι... Εγώ είμαι απλά ένας ποδοσφαιριστής και προσπαθώ να δίνω χαρά στους φιλάθλους και δεν μιλάω γι' άλλους. Οι γονείς μου, μού έχουν δώσει καλή ανατροφή και μένω σε αυτό» τόνισε ο Μπενζεμά.
Πηγή: skai.gr