Κλείσιμο

Με Ιμπάρμπο στην αποστολή και συνταγή... Βίγκο στη Λιέγη ο ΠΑΟ

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το παιχνίδι με τη Σταντάρ Λιέγης, στο Βέλγιο, την Πέμπτη. Ένα ματς, που έχει χαρακτήρα «τελικού» για το τριφύλλι, καθώς η νίκη αποτελεί μονόδρομο, αν οι «πράσινοι» θέλουν να έχουν ελπίδες για πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League. Χωρίς βαθμό στις δυο πρώτες αγωνιστικές, το «τριφύλλι» θα αναχωρήσει αύριο το πρωί για το Βέλγιο, στοχεύοντας μόνο στο «διπλό».

Ο Αντρέα Στραματσόνι θα πάρει μαζί του 19 ποδοσφαιριστές. Στην αποστολή, παρά το γεγονός ότι δεν προπονήθηκαν σήμερα, είναι οι Σάμπα, Ιμπάρμπο και Ιβανόφ, αλλά και ο νεαρός Χατζηγιοβάννης. Ο άσος από τη Μυτιλήνη που αρέσει πολύ στον Ιταλό, βρίσκεται για πρώτη φορά σε αποστολή για το ευρωπαϊκό παιχνίδι.

Ο Στάικος απουσίασε λόγω ίωσης, οι Γουακάσο και Σάμπα συνέχισαν τη θεραπεία τους, ενώ Ξενόπουλος, Ιβανόφ και Ιμπάρμπο έκαναν θεραπεία και γυμναστήριο. Επίσης, Ρέις και Τελάντερ ακολούθησαν το πρώτο μέρος του προγράμματος και ολοκλήρωσαν με γυμναστήριο ο πρώτος και ατομικό ο δεύτερος.

Μετά το τέλος της προπόνησης ανακοινώθηκε η αποστολή για το ματς με τους Βέλγους, που θα γίνει στο «Μορίς Ντουφράσν» για την τρίτη αγωνιστική του UEFA Europa League.

Στην αποστολή είναι οι: Κοτσόλης, Στιλ, Κουτρουμπής, Mέστο, Μολέντο, Σάμπα, Κουλιμπαλί, Λουντ, Ζέκα, Βιγιαφάνιες, Εμποκού, Λέτο, Μπεργκ, Χουλτ, Ιμπάρμπο, Ιβανόφ, Λεντέσμα, Ρινάλντι, Χατζηγιοβάννης.

Ο Γουακάσο είναι τιμωρημένος.

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού θα προπονηθούν ξανά αύριο στις 18:00 το απόγευμα (τοπική ώρα) στο «Μορίς Ντουφράσν».
Πηγή: skai.gr