Κλείσιμο

Σαββίδης: Είμαι σοκαρισμένος από την αναβολή των εκλογών της ΕΠΟ

Μετά από μία μαραθώνια Γ.Σ. που διήρκησε 4,5 ώρες η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ενημέρωσε μέσω του λογαριασμού που διατηρεί στα social media ότι εκτός από τον Ιβάν Σαββίδη και ο γιος του Γιώργος αναλαμβάνουν θέση στο νέο ΔΣ της ΠΑΕ.

Οι Ιβάν και Γιώργος Σαββίδης πήραν ουσιαστικά τις θέσεις του Νίκου Βεζυρτζή και Ιάκωβου Αγγελίδη, οι οποίοι εδώ και αρκετό καιρό έχουν αποχωρήσει από την ΠΑΕ. Πλέον, το νέο διοικητικό σχήμα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, το οποίο θα έχει θητεία ως το 2018 αποτελείται από τους: Ιβάν και Γιώργο Σαββίδη, Μίχελ, Γκοντσάρεβα, Νταβιτιάν, Γεροντίδη, Παπαδόπουλο, Γκαγκάτση.

Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Ιστορική ανάληψη της Προεδρίας από τον Ιβάν Σαββίδη

Ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, η οποία είχε ιστορική σημασία καθώς την θέση του Προέδρου καταλαμβάνει πια ο ίδιος ο ιδιοκτήτης, Ιβάν Σαββίδης!

Στο Δ.Σ. συμμετέχει ως νέο μέλος και ο Γιώργος Σαββίδης, ως δεύτερη προσθήκη στη σύνθεσή του. Καθήκοντα Διευθύνοντος Συμβούλου, παράλληλα με τις αρμοδιότητες του Αντιπροέδρου που κατείχε, ανέλαβε ο Χρυσόστομος Γκαγκάτσης.

Παράλληλα, στις συνεδριάσεις του Δ.Σ. μόνιμη παραμένει και η παρουσία του Γιώργου Κούδα ως εξωτερικού συμβούλου διοίκησης. Περαιτέρω διαρθρωτικές αλλαγές είναι πιθανόν να πραγματοποιηθούν σε επόμενη συνεδρίαση. Τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. παραμένουν οι κ.κ. Lubos Michel, Arthur Davidyan, Ηλίας Γεροντίδης, Δημοκράτης Παπαδόπουλος και η κυρία Maria Goncharova».

Σαββίδης: «Το σύστημα μπήκε σε μία φάση ευθανασίας»!

Μετά το τέλος της Γενικής Συνέλευσης στην Τούμπα, ο Ιβάν Σαββίδης εξήλθε των γραφείων και προέβη σε δηλώσεις, πριν μεταβεί στο προπονητικό κέντρου του ΠΑΟΚ για να μιλήσει στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

«Επειδή θα πάω και στη Μεσήμβρια θα είμαστε σύντομοι. Ως ΠΑΕ μπαίνουμε σε ένα νέο στάδιο ανάπτυξης. Είμαστε με τον Γιώργη στο συμβούλιο, στο οποίο εγώ ηγούμαι. Ο βασικός στόχος είναι να έχω την πλήρη ευθύνη όλων των κινήσεων σε αυτό το νέο στάδιο που εισέρχεται ο ΠΑΟΚ και το ποδόσφαιρο. Θέλω να είμαι δίπλα σε όσους ασχολούνται με την κάθαρση στο Ελληνικό ποδόσφαιρο. Με ότι συμβαίνει γίνομαι πιο σκληρός. Μπροστά μας έχουμε νέες προκλήσεις και χρειάζεται νέος τρόπος να τις αντιμετωπίσουμε. Τώρα αντιλαμβάνομαι ότι ο ΠΑΟΚ με χρειάζεται περισσότερο. Τώρα που μπήκαμε σε ένα στάδιο αόρατων τάσεων και μαχών…».

Ερωτηθείς για την αναβολή των εκλογών στην ΕΠΟ, είπε: «Είμαι πραγματικά σοκαρισμένος. Αλλά αυτή είναι η Ελλάδα και η Ελληνική πραγματικότητα. Εμείς εξακολουθούμε να αγαπάμε την Ελλάδα με τα θετικά και τα αρνητικά της. Σε κάθε περίπτωση ζητάμε αξιοπρεπή λύση. Όλα όσα έγιναν μας δείχνουν ότι το σύστημα νοσεί πλέον σε ογκολογικό επίπεδο και μπήκε σε μία φάση ευθανασίας».
Πηγή: soccerplus.gr