Ρεάλ από ΝΒΑ, κέρδισε 142-137 την Οκλαχόμα Θάντερ!

Η Ρεάλ Μαδρίτης κέρδισε στην παράτασημε 142-137 την Οκλαχόμα Θάντερ, σε φιλικό παιχνίδι. Η «βασίλισσα», που υποδέχθηκε τους Αμερικανούς στο πλαίσιο των φετινών NBA Global Games, έκανε εντυπωσιακή εμφάνιση, έχοντας πρωταγωνιστή τον Σέρχιο Γιουλ, που σημείωσε 22 πόντους.

Εντυπωσιακός στην παράταση, ο πρώην άσος του Ολυμπιακού Οθέλο Χάντερ, που πέτυχε 7 πόντους. Κορυφαίος σκόρερ των Μαδριλένων ο Κάρολ με 24 πόντους, ενώ των Θάντερ, ήταν ο Ολαντίπο με 34 πόντους.

Τα δωδεκάλεπτα: 22-35, 50-65, 87-95, 126-126 (παρ.) 142-137

«Ηταν πραγματικά ένα αξέχαστο παιχνίδι,» είπε ο Σέρχιο Γιουλ. «Χαρίσαμε αρκετό χρόνο από το πρώτο ημίχρονο, δείχνοντας μεγάλο σεβασμό, αλλά στο δεύτερο, ήταν διαφορετικά». Οι Ρόκετς, που έχουν τα δικαιώματά του στο ΝΒΑ, σίγουρα θα λάβουν υπόψη τους, αυτή την εμφάνιση.

«Η Ρεάλ Μαδρίτης θα προπσαθήσει να κερδίσει όλους τους τίτλους που μπορεί. Σίγουρα δεν μπορείς να κλείσεις ποτέ την πόρτα του ΝΒΑ, επειδή είναι το καλύτερο πρωτάθλημα στον κόσμο, αλλά είμαι πολύ χαρούμενος στην Ρεάλ Μαδρίτης και επικεντρώνομαι για να έχουμε μία καλή σεζόν,» τόνισε χαρακτηριστικά.

Στις 12 Οκτωβρίου η Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχεται τον Ολυμπιακό.
Πηγή: skai.gr