Σιγή ιχθύος από την ΕΠΟ για ανακοινώσεις και... κόκκινα φανάρια

Σιγή ιχθύος τήρησε η ΕΠΟ κατά την συνεδρίαση της εκτελεστικής επιτροπής που έγινε την Παρασκευή 30/9 για το θέμα της ομοβροντίας ανακοινώσεων και επίσημων δημόσιων κρίσεων που έγιναν πριν μια ημέρα και από τις τέσσερις μεγάλες ομάδες με αφορμή τους ορισμούς διαιτητών.

Οι ανακοινώσεις αυτές στρέφονταν εναντίον της ηγεσίας της ΕΠΟ την οποία μάλιστα η ΠΑΕ Ολυμπιακός κατηγόρησε οτι έχει μετατρέψει το ποδόσφαιρο σε "οίκο ανοχής". Η άλλοτε λαλίστατη σε τέτοιες περιπτώσεις διοίκηση της ΕΠΟ οχι μόνο δεν εξέδωσε ανακοίνωση-απάντηση αλλά και στην συνεδρίαση της ΕΕ κανείς από όσους διαχειρίζονται θεσμικά τις τύχες του ελληνικού ποδοσφαίρου δεν άρθρωσε μια κουβέντα, παρότι μάλιστα το μέλος της ΕΕ Γ. Σταράκης τόνισε οτι : "και οι τέσσερις μεγάλες μας κατηγορούν αυτό σημαίνει οτι κάτι φταίει και πρέπει να αναζητήσουμε ποιοι ειναι οι υπεύθυνοι".

Ακούστηκε μάλιστα από κάποιον παριστάμενο οτι στην ΕΠΟ εχουν κρεμάσει "κόκκινα φανάρια".

Η ΕΕ αποφάσισε κατα πλειοψηφία να προτείνει τους ίδιους διεθνείς διαιτητές (Σιδηρόπουλος, Καλογερόπουλος Παπαπέτρου Κομίνης, Αρετόπουλος και Κύζας) ενω αν υπάρξει, επιπλέον θέση για την ελληνική διαιτησία από την FIFA αυτή θα την πάρει Α. Βάτσιος από την Ενωση της Δυτικής Αττικής πρόεδρος της οποία ο αναπληρωτής πρόεδρος της ΕΠΟ Μ. Τζανόπουλος.

Ο Γ. Σταράκης ζήτησε ενόψει των εκλογών να μην ληφθεί απόφαση για τους διεθνής διαιτητές ωστε να μην δεσμευτεί η επόμενη διοίκηση, θέση με την οποία συντάχθηκε και ο συντάχθηκε και ο Γ. Βουρβαχης. Όμως ο Π.Παπανικολάου επικαλέστηκε την καταληκτική ημερομηνία της FIFA και με βάση αυτό αποφασίστηκε να μην δοθεί παράταση και να σταλούν τα ονόματα των διεθνών διαιτητών.
Πηγή: soccerplus.gr