Ch. League: Διαφήμιση του ποδοσφαίρου στη Βεστφαλία - Αήττητη η Λέστερ

Σε ένα γρήγορο και όμορφο ματς, Ντόρτμουντ και Ρεάλ Μαδρίτης αναδείχτηκαν ισόπαλες 2-2 στη Βεστφαλία. Η Ντόρτμουντ με το γκολ του Σίρλε στο 87΄ κατάφερε να πάρει το βαθμό απέναντι στη "βασίλισσα", που είχε προηγηθεί δύο φορές (2-2) με Ρονάλντο και Βαράν. Ο Ομπάμεγιανγκ είχε ισοφαρίσει σε 1-1 μετά από γκέλα του Νάβας.

Η Λέστερ είναι η μοναδική ομάδα που μετά από 2 αγωνιστικές στους ομίλους του Champions League μετρά ισάριθμες νίκες. Το γκολ του Σλιμανί χάρισε στις «αλεπούδες» τη μεγάλη εντός έδρας νίκη επί της Πόρτο με 1-0 και, πλέον, έχουν το απόλυτο στη διοργάνωση, όντας η μοναδική ομάδα που έχει καταφέρει κάτι τέτοιο μέχρι τώρα. Στη Μόσχα, η ΤΣΣΚΑ ισοφάρισε στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων την Τότεναμ (1-1).

Η Γιουβέντους νίκησε με το εμφατικό 4-0 την Ντιναμό Ζάγκρεμπ, χωρίς να αφήσει στους Κροάτες το παραμικρό περιθώριο αντίδρασης.

Μεγάλος πρωταγωνιστής της ιταλικής ομάδας ήταν ο Μιραλεμ Πιάνιτς ο οποίος σημείωσε το πρώτο γκολ στο 24’ και 7 λεπτά αργότερα έβγαλε τον Ιγουαΐν μόνο πίσω από την αντίπαλη άμυνα και ο Αργεντινός με άψογο κατέβασμα και ψύχραιμο πλασέ έκανε το 2-0.

Στο 26’ ο πρώην κεντρικός αμυντικός Παναθηναϊκού Σίντεφελντ είδε το δοκάρι να σταματά την κεφαλιά του.

Ο Ντιμπάλα από τα 35 μέτρα πέτυχε ένα εντυπωσιακό γκολ γράφοντας το 3-0. Ο Ντάνι Άλβες εκτέλεσε φάουλ, η μπάλα βρήκε στην πλάτη του Σίλντενφελντ, άλλαξε πορεία με αποτέλεσμα να μπερδευτεί ο τερματοφύλακας Σέμπερ και στην προσπάθειά του να αποκρούσει, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του κάνοντας τπ τελικό 4-0. 

Η Γιούβε είναι στην κορυφή του ομίλου μαζί με τη Σεβίλλη που την ίδια ώρα επικρατούσε 1-0 της Λιόν.άμυνα και ο Αργεντινός με άψογο κατέβασμα και ψύχραιμο πλασέ έκανε το 2-0.

Τα αποτελέσματα και οι σκόρερ:

5ος όμιλος

ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Τότεναμ 1-1 (90+4΄ Γκλικ - 72΄ Σον)

Μονακό - Λεβερκούζεν 0-1 (74΄ Ερνάντες)

6ος όμιλος

Ντόρτμουντ-Ρεάλ Μαδρίτης 2-2 (43΄ Ομπαμεγιάνγκ, 87΄ Σούρλε - 17΄ Ρονάλντο, 68΄ Βαράν)

Σπόρτινγκ Λισ. - Λέγκια Β. 2-0 (28΄ Ρουϊς, 37΄ Ντοστ)

7ος όμιλος

Κοπεγχάγη - Μπριζ 4-0 (54΄αυτ. Ντενσβίλ, 64΄ Ντιλέινι, 69΄ Σανταντέρ, 90+2΄ Γιόργκενσεν)

Λέστερ - Πόρτο 1-0 (25΄ Σλιμανί)

8ος όμιλος

Ντιναμό Ζ.- Γιουβέντους 0-4 (24΄ Πιάνιτς, 31΄ Ιγκουαϊν, 57΄ Ντιμπάλα, 85΄αυτ. Σέμπερ)

Σεβίλη - Λιόν 1-0 (52΄ Μπεν Γεντέρ)
Πηγή: skai.gr