Λαμπερή γιορτή και βραβεύσεις από τον Σύλλογο Ελλήνων Ολυμπιονικών

Είναι το παρόν που συναντά το μέλλον. Το παρελθόν που παίρνει δύναμη από την κληρονομιά που έχει αφήσει. Οι Έλληνες Ολυμπιονίκες, δεν είναι απλά ένας σύλλογος, είναι μια μεγάλη παρέα. Με εκτίμηση, αγάπη και σεβασμό ο ένας στον άλλο, πορεύονται όλα αυτά τα χρόνια και είναι μεγάλη χαρά για όλους τους Έλληνες που τα μέλη του συνεχώς αυξάνονται.

Έτσι και το βράδυ της Δευτέρας. Σε μια όμορφη εκδήλωση ο Σύλλογος Ελλήνων Ολυμπιονικών υποδέχθηκε τα νέα μέλη του, τους Ολυμπιονίκες του Ρίο και βράβευσε επί τη ευκαιρία τους παλιούς, που αποτέλεσαν την έμπνευση για τη νέα φουρνιά.

Το είπε άλλωστε ο Γιαννιώτης για τον Κακλαμανάκη και τα άλλα παιδιά: "Ήμουν σπίτι μου τότε και έβλεπα τους αγώνες. Τότε καρφώθηκε μέσα μου η επιθυμία για πρωταθλητισμό. Ήταν έμπνευση για μένα". Το ίδιο και ο Κακλαμανάκης, που μίλησε για τον Μιγιάκη, ο οποίος αποτέλεσε την…σπίθα για τη "φωτιά" που άναψε μέσα  του. "Ανατρίχιασα όταν είδα να τον σηκώνουν στα χέρια και εκείνος να κοιτάει χαμηλά".

Μεγάλα λόγια από μεγάλους αθλητές που παρά το γεγονός ότι έχουν φτάσει στην κορυφή, ρίχνουν κάτω το βλέμμα τους. Σεμνά και συνεσταλμένα. Βλέπετε είναι δεδομένο ότι αυτά τα παιδιά καταλαβαίνουν πόσες θυσίες απαιτούνται για να φτάσει κανείς εκεί. Είναι άλλο να το ζεις και άλλο απλά να το ξέρεις.

Μετά τις βραβεύσεις και όλα τα τυπικά, η παρέα ξεφάντωσε και γιόρτασε τις επιτυχίες των νέων μελών και όχι μόνο.

Το δετίο τύπου:

Σε μια λαμπρή τελετή,
τη Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2016, ο Σύλλογος Ελλήνων Ολυμπιονικών και η ΕΚΑΛΗ Α.Ε. υποδέχτηκαν στις εγκαταστάσεις του Εcali Club τους Ολυμπιονίκες της Ελλάδος, για να τους ευχαριστήσουν για την προσφορά και να τους συγχαρούν για τις επιτυχίες τους.

To παρών έδωσαν πλήθος διακεκριμένων αθλητών, που αγωνίστηκαν τόσο στους πρόσφατους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, όσο και σε Ολυμπιακούς Αγώνες παλαιότερων ετών, οι εκπρόσωποι όλων των φορέων του Ελληνικού Ολυμπιακού Κινήματος, καθώς και εκπρόσωποι του επιχειρηματικού κόσμου.

Πηγή: skai.gr - Γ. Παπαδημητρόπουλος