Κλείσιμο

Κανονικά το ματς του ΠΑΟΚ στο Λίμπερετς, πέρασαν ιατρικό έλεγχο οι Τσέχοι

Το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Σλόβαν στο Λίμπερετς για τη δεύτερη αγωνιστική του Γιουρόπα Λιγκ αναμένεται τελικά να διεξαχθεί κανονικά μετά τον ιατρικό έλεγχο που πέρασαν οι ποδοσφαιριστές και τα μέλη του τσέχικου συλλόγου, που είχαν προσβληθεί από ίωση.

Υπενθυμίζεται ότι η αναμέτρηση ήταν στον αέρα διότι η πλειονότητα των ποδοσφαιριστών της Σλόβαν προσβλήθηκε από ίωση. Η υγειονομική υπηρεσία της Τσεχίας ωστόσο έλεγξε τους ασθενείς, η κατάσταση των οποίων έχει βελτιωθεί και όλα δείχνουν ότι ο αγώνας της Πέμπτης θα γίνει δίχως πρόβλημα.

«Ο αγώνας θα γίνει κανονικά. Η υγειονομική επιτροπή μας ενημέρωσε ότι αυτή την ώρα συντάσσει το επίσημο έγγραφο που θα αποστείλει στην UEFA, και το οποίο θα αναφέρει ότι η ομάδα είναι σε θέση να αγωνιστεί την Πέμπτη», ανέφερε χαρακτηριστικά ο αθλητικός διευθυντής της Σλόβαν Λίμπερετς, Γιαν Νέζμαρ.

Σημειώνεται ότι οι Τσέχοι έχουν προγραμματίσει κανονικά προπόνηση για σήμερα (27/9), ενώ και ο ΠΑΟΚ έχει ενημερωθεί να ταξιδέψει κανονικά το πρωί της Τετάρτης (28/9) στην Πράγα και από εκεί οδικώς στο Λίμπερετς.
Πηγή: soccerplus.gr