Οι διαιτητές των ελληνικών ομάδων στο Europa League

Ανακοινώθηκαν από την UEFA οι διαιτητές που θα «σφυρίξουν» τους αγώνες της 2ης αγωνιστικής των ομίλων του Europa League, την προσεχή Πέμπτη. Συγκεκριμένα ο Πολωνός, Πάβελ Γκιλ, θα είναι ο διαιτητής του αγώνα Ολυμπιακός-ΑΠΟΕΛ στο γήπεδο «Καραϊσκάκης».

Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Κόνραντ Σάπελα και Μάρτσιν Μπορκόφσκι, ενώ τέταρτος διαιτητής ο Κριστόφ Μίρμους. Παρατηρητής διαιτησίας ο Σουηδός Κρίστερ Φάλστρομ και UEFA ο Άγγλος, Άντριου Σο.

Το παιχνίδι του Παναθηναϊκού στο Βίγκο κόντρα στη Θέλτα θα διευθύνει ο Ιταλός διαιτητής, Λούκα Μπάντι, με βοηθούς τους συμπατριώτες του, Λορέντζο Μανγκανέλι και Αλεσάντρο Τζιαλντίνι. Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Ματέο Πασέρι.

Ο 42χρονος Ιταλός διαιτητής ήταν εκείνος που είχε σφυρίξει στο περίφημο ματς του Ολυμπιακού με την Μακάμπι Τελ Αβίβ τον Αύγουστο του 2010, όπου οι «ερυθρόλευκοι» είχαν γνωρίσει την ήττα με 1-0.

Εκείνο το παιχνίδι, το οποίο ήταν το δεύτερο επίσημο του Βαγγέλη Μαρινάκη στον Ολυμπιακό, ήταν το ματς από το οποίο είχε ξεκινήσει το σκάνδαλο του ΚασέταGate στο ελληνικό ποδόσφαιρο με τις συνομιλίες για τους χειραγωγημένους αγώνες.

Τέλος στο ματς της Λίμπερετς κόντρα στον ΠΑΟΚ διαιτητής ορίστηκε ο Ούγγρος, Ταμάς Μπόγκναρ, με βοηθούς τους συμπατριώτες του, Ζολτ Βάργκας και Μπάλαζ Μπούζας.
Πηγή: skai.gr