Μπεργκ: Να παίζουμε δύο μέτρα πιο πίσω για να μετράνε τα γκολ;

Έντονα δυσαρεστημένος για την ακύρωση του γκολ που «σέρβιρε» ο ίδιος στον Ρόμπιν Λουντ ήταν ο Μάρκους Μπεργκ μετά την ισοπαλία του Παναθηναϊκού με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο (0-0).

«Δεν ξέρω τι να πω. Ίσως θα πρέπει να παίζουμε δύο μέτρα πιο πίσω από την αντίπαλη άμυνα την επόμενη φορά για να μετρήσει. Είναι η δεύτερη φορά μέσα σε τρία παιχνίδι. Είναι εξοργιστικό, αλλά τι να πω; Ας μιλήσω καλύτερα για το παιχνίδι», δήλωσε ο Σουηδός φορ στην «Πράσινη».

Όσο για το αμιγώς αγωνιστικό κομμάτι, δεν παρέλειψε να κάνει αυτοκριτική. «Νομίζω ότι ήταν μία κακή μέρα για εμάς, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, όπου δεν παίξαμε καλά. Πολλές μακρινές μπαλιές και εμείς δεν μπορούσαμε να κερδίσουμε καμία πρώτη ή δεύτερη μπαλιά. Κι αυτό είναι δύσκολο όταν ο αντίπαλος έχει υψηλόσωμους αμυντικούς. Νομίζω ότι μπορούσαμε να παίξουμε πολύ καλύτερα. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι, αλλά δεν καταφέραμε να σημειώσουμε γκολ. Κι αυτό εν τέλει έκανε τη διαφορά».

Ερωτηθείς αν υπάρχει έξτρα πίεση στην ομάδα μετά το πρώτο στραβοπάτημα, ανέφερε: «Όχι, διότι η σεζόν μόλις ξεκίνησε και θα είναι πολύ μεγάλη σε διάρκεια. Σίγουρα δεν είναι καλό και δεν πρέπει να χάνουμε βαθμούς έτσι. Κι ακόμη όταν έχουμε μια άσχημη μέρα και δεν είμαστε στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, πρέπει να παίζουμε καλύτερα για να νικάμε. Αλλά όπως είπα, ακόμη κι έτσι δημιουργήσαμε ευκαιρίες και σημειώσαμε ένα γκολ το οποίο δεν ήταν οφσάιντ και κακώς ακυρώθηκε. Δεν ξέρω, ακόμη και στις άσχημες μέρες μας πρέπει να παίρνουμε αυτά τα ματς. Και σ’ αυτό θα μπορούσαμε να έχουμε νικήσει, αλλά δεν τα καταφέραμε».

Τέλος, αναφερόμενος στο ματς της Πέμπτης με τη Θέλτα είπε: «Πρέπει να κάνουμε καλές προπονήσεις αυτές τις μέρες πριν πάμε στην Ισπανία. Παρά το αποτέλεσμα που είχαμε στο τελευταίο ματς, θα πάμε εκεί έχοντας υψηλή αυτοπεποίθηση. Και θα πάμε στο Βίγκο για να προσπαθήσουμε να νικήσουμε».
Πηγή: skai.gr