Σούπερ Λιγκ: Ο Γκόλιας «σκότωσε» τον Ολυμπιακό στο 92'

H Λάρισα υποχρέωσε τον Ολυμπιακό στην πρώτη ήττα του στη φετινή Λίγκα, επικρατώντας με 1-0 με γκολ του Γκόλια στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων του αγώνα.

Η ομάδα του Άγγελου Αναστασιάδη κατάκτησε την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα, ενώ το πειραϊκό συγκρότημα μετρά πια μια ήττα σε τρεις αγώνες.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Πάουλο Μπέντο, δεν δικαιώθηκε για τις επιλογές του. Ο Πορτογάλος παράταξε για πρώτη φορά αρχικό σχηματισμό 4-4-2, με τον Καρντόσο να μη βοηθά καθόλου, άφησε εκτός παίκτες που μπορούν να δημιουργήσουν, ενώ και οι αλλαγές του δεν βοήθησαν την ομάδα του να γίνει πιο επιθετική.

Αντίθετα, το 3-5-2 των γηπεδούχων «μπλόκαρε» τον Ολυμπιακό και δεν του επέτρεψε να λειτουργήσει αποτελεσματικά.

Στο 6ο λεπτό ο Ντοντό γύρισε στον Ναζλίδη που δεν μπόρεσε να κάνει κοντρόλ και δύο λεπτά αργότερα ο Καπίνο επενέβη στο σουτ του Ρέντζα από τα 35 μέτρα.

Στο 20΄ ο Καμπιάσο με σωτήριο τάκλιν σταμάτησε το σουτ του Αναστασόπουλου, ενώ στο 19΄ ο Ξενοδόχοφ σταμάτησε τον Ιντέγε και στο 37΄ απέκρουσε σε κόρνερ την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μιλιβόγεβιτς.

Στο 48΄ από κεφαλιά του Φατιόν η μπάλα έκανε «καραμπόλα» στον Φάρκας αλλά κατέληξε στην αγκαλιά του Καπίνο και δύο λεπτά αργότερα ο Ξενοδόχοφ παραλίγο να αιφνιδιαστεί βλέποντας την μπάλα να αναπηδά στο έδαφος, αλλά πρόλαβε να την πετάξει κόρνερ.

Στο 80΄ ο Καπίνο απέκρουσε την κεφαλιά του Ναζλίδη και στο 82΄ ο τερματοφύλακας των «βυσσινί» απέκρουσε το φάουλ του Φορτούνη. Στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων, σε φάση που ξεκίνησε από πλάγιο άουτ που εκτέλεσε δυνατά ο Κόντορ στέλνοντας την μπάλα στην περιοχή, ο Γκόλιας έκανε το 1-0 γράφοντας το τελικό σκορ.
Πηγή: skai.gr