Δολιχοδρομίες από ΕΠΟ και στην υπόθεση της ΕΠΣ Χαλκιδικής

Πολύ γέλιο προκάλεσαν οι χειρισμοί και τα τεχνάσματα του νομικού εκπρόσωπου του προέδρου της ΕΠΣ Χαλκιδικής, Αργύρη Βούλγαρη στη συζήτηση που έγινε την Τρίτη το απόγευμα (30/8) στο διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ επί των δύο πολύ σοβαρών θεμάτων που απασχολούν την Ένωση.

Συγκεκριμένα συζητήθηκαν:

Η αίτηση προσφυγής των σωματείων της Χαλκιδικής επί της ποινής αποκλεισμού από την ΕΠΟ.

Και η αίτηση των 52 σωματείων για ορισμό προσωρινής διοίκησης μετά και την ομόφωνη απόφαση στην Γ.Σ. που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στον Πολύγυρο.

Και στις δύο περιπτώσεις το αίτημα αναβολής που κατέθεσε η πλευρά του Αργύρη Βούλγαρη δεν έγινε δεκτό από το δικαστήριο με τον πρόεδρο μάλιστα της έδρας να απαντά ειρωνικά στον νομικό εκπρόσωπο του Βούλγαρη, Νούσια στα όσα... απίστευτα επικαλέστηκε για να δικαιολογήσει το αίτημα αναβολής.

Όσον αφορά τις αποφάσεις επί των δυο σοβαρών θεμάτων την Τετάρτη (31/8) αναμένεται να έχουμε την απόφαση του διαιτητικού για την πρώτη περίπτωση της τιμωρίας ενώ όσον αφορά την απόφαση για τον ορισμό προσωρινής διοίκησης θα εκδοθεί την Πέμπτη (1/9).

Πάντα σύμφωνα με το ρεπορτάζ υπάρχει επαρκής χρόνος για την διενέργεια εκλογών. Ο χρόνος μπορεί να πιέζει αλλά σε κάθε περίπτωση οι εκλογές μπορούν να προκηρυχτούν άμεσα και έως τις 18 Σεπτεμβρίου να πραγματοποιηθούν. Επίσης αρκετά επαρκής ο χρόνος για να δηλωθούν στην ΕΠΟ (απαραίτητες βάση νόμου 3 ημέρες πριν τις εκλογές) οι τρεις εκπρόσωποι που θα ψηφίσουν την 1 Οκτωβρίου.

Διαβάστε όλο το ρεπορτάζ ΕΔΩ
Πηγή: soccerplus.gr