Κλείσιμο

Άδειασμα FIFA σε ΕΠΟ: Υπό διεθνή εποπτεία ΚΕΔ και διαιτησία!

Τέλος στο καθεστώς των επιλογών της ΕΠΟ σε θέματα διαιτησίας από το "κάτω ράφι" και χωρίς διαφάνεια φαίνεται πως θα βάλει η FIFA, δείχνοντας ότι κατανοεί πως υπάρχει πρόβλημα στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο εκπρόσωπος της Παγκόσμιας Συνομοσπονδίας, Κωστάκης Κουτσοκούμνης, ο οποίος βρίσκεται στην Ελλάδα, ενημέρωσε τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Γιώργο Γκιρτζίκη, πως η ελληνική διαιτησία και η ΚΕΔ θα τεθούν υπό διεθνή εποπτεία.

Μάλιστα, εκτός ΚΕΔ αναμένεται να τεθεί ο εκλεκτός της ΕΠΟ, Δημήτρης Γκρούτσης, ενώ μεικτό σχήμα υψηλού κύρους θα αναλάβει την επιτήρησή της, το οποίο θα αλλάξει όλα τα πεπραγμένα της ΚΕΔ, όπως είναι οι πίνακες διαιτητών.

Στο πλευρό του Κοντονή η FIFA για την Επιτροπή Δεοντολογίας!

Αντίθετη με τις αλλαγές δικαστικών οργάνων τις οποίες έκανε η ΕΠΟ στην Επιτροπή Δεοντολογίας εμφανίζεται η FIFA, παίρνοντας ξεκάθαρη θέση υπέρ του Υφυπουργού Αθλητισμού, Σταύρου Κοντονή.

Μάλιστα, ο κ. Κουτσοκούμνης φέρεται να ζήτησε από τον Γιώργο Γκιρτζίκη να υπάρξει αποκατάσταση του σχήματος, όπως αυτό ήταν πριν τις αλλαγές που έκανε η Ομοσπονδία, οι οποίες ήταν και ένας από τους βασικούς λόγους που ο Υφυπουργός αποφάσισε την αναβολή της έναρξης του πρωταθλήματος.
Πηγή: soccerplus.gr