Ξεσπάθωσε η Κορακάκη: Επέλεξαν να με αφήσουν έξω από τη συνάντηση με τον Παυλόπουλο

Επίθεση εξαπέλυσε η χρυσή ολυμπιονίκης στη σκοποβολή Άννα Κορακάκη κατά των υπευθύνων για την απουσία της από τη σημερινή συνάντηση των ελλήνων ολυμπιονικών με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, η 20χρονη πρωταθλήτρια επισημαίνει ότι κάποιοι «επέλεξαν» να την ξεχάσουν και τονίζει ότι η συνάντηση είχε αρχικά προσδιορισθεί για τις αρχές Σεπτεμβρίου με την υπόμνηση αν αλλάξει η ημερομηνία να την ειδοποιήσουν λίγες ημέρες νωρίτερα προκείμενου να μπορέσει να αλλάξει τα εισιτήρια της και να επιστρέψει εγκαίρως από τη Γαλλία, όπου βρίσκεται για διακοπές.

«Ουδέποτε προσκλήθηκα, από κανέναν, να παρευρεθώ εκεί και το ότι βρίσκομαι σε διακοπές στο εξωτερικό δεν είναι ο λόγος που δεν πήγα, όπως τόσοι και τόσοι αναφέρουν. Είναι μόνο μία πολύ καλή δικαιολογία για εκείνους που επέλεξαν να μη βρίσκομαι σήμερα εκεί – γιατί απλά δεν πιστεύω ότι με ξέχασαν – το επέλεξαν», τονίζει.

Στην ανάρτησή της, η ολυμπιονίκης δηλώνει τρομερά απογοητευμένη που κανένας τελικά δεν την ενημέρωσε, τονίζοντας ότι αυτό έρχεται να προστεθεί σε δεκάδες ανάλογες συμπεριφορές εις βάρος της μέχρι σήμερα.

«Η Κορακάκη δεν υπάρχει, δεν πήγε στο Ρίο, οι επιτυχίες της είναι φαντάσματα, δεν υπάρχουν. Άλλωστε δεν είναι η πρώτη φορά...», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Η χρυσή ολυμπιονίκης αναφέρει ότι θα συνεχίσει να ματώνει και να αγωνίζεται για την Ελλάδα, λέγοντας οτι δεν θα εγκαταλείψει και δεν θα φύγει ποτέ από τη χώρα.

«Όσοι δεν το αντέχουν, ας φύγουν εκείνοι», καταλήγει.
Πηγή: skai.gr