Χωρίς την Άννα Κορακάκη η εκδήλωση στο Προεδρικό Μέγαρο (upd)

Η Άννα Κορακάκη τίμησε την Ελλάδα κατακτώντας ένα χρυσό και ένα χάλκινο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, αλλά η επιτυχία της μάλλον ξεχάστηκε γρήγορα.

Και αυτό το λέμε, διότι η Δραμινή χρυσή Ολυμπιονίκης σύμφωνα με το περιβάλλον της δεν προσκλήθηκε ποτέ από τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας, στην σημερινή ειδική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί το μεσημέρι για τους Ολυμπιονίκες στο Προεδρικό Μέγαρο.

Σε επικοινωνία που είχε ο ΣΠΟΡ FM 94,6 με τον πατέρα και προπονητή της Ολυμπιονίκη, Τάσο Κορακάκη, επιβεβαιώθηκε ότι η «χρυσή» Άννα δεν προσκλήθηκε ποτέ για να παραβρεθεί στην εκδήλωση και ενημερώθηκε για την ύπαρξη της, μόνο μέσα από τον Τύπο.

Έτσι λοιπόν θα παραβρεθούν στην σημερινή εκδήλωση που θα γίνει περίπου στις 13.00 όλοι οι Ολυμπιονίκες, που θα συνοδεύονται από τον υφυπουργό αθλητισμού, Σταύρο Κοντονή, αλλά όχι η Άννα Κορακάκη. 

Πηγές, πάντως, του Προεδρικού Μεγάρου διέψευσαν τα δημοσιεύματα στον ηλεκτρονικό Τύπο σύμφωνα με τα οποία η χρυσή ολυμπιονίκης στην σκοποβολή δεν προσκλήθηκε στη σημερινή βράβευση των Ολυμπιονικών από τον Προκόπη Παυλόπουλο.

Όπως αναφέρθηκε, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας επικοινώνησε προσωπικά με τον πατέρα της αθλήτριας, ο οποίος και τον ενημέρωσε ότι η Αννα Κορακάκη δεν μπορεί να παραστεί, καθώς βρίσκεται εκτός Ελλάδας και συγκεκριμένα στη Γαλλία.

Για το λόγο αυτό η βράβευσή της θα γίνει το αμέσως επόμενο διάστημα, μετά την επιστροφή της στην Ελλάδα.
Πηγή: skai.gr