Τα γερμανικά ΜΜΕ για την πρόταση της ΕΠΟ για τον τελικό του Κυπέλλου

Πρόταση για διεξαγωγή του τελικού Κυπέλλου Ελλάδας στο εξωτερικό έκανε η ΕΠΟ, με πρώτη επιλογή την Γερμανία, στην οποία υπάρχει έντονο το ελληνικό στοιχείο.

Το γεγονός δεν πέρασε απαρατήρητο από τα γερμανικά Μέσα, τα οποία σχολίασαν την απόφαση.

Δείτε τα σημαντικότερα δημοσιεύματα:

«Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας 2017 στη Γερμανία;», είναι ο τίτλος του άρθρου της Bild.

«Λόγω της κόντρας μεταξύ της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας με τον αρμόδιο για θέματα αθλητισμού υφυπουργό, λέγεται ότι το παιχνίδι για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας του 2017 θα διεξαχθεί στο εξωτερικό. Πρώτη επιλογή είναι η Γερμανία. Αυτό αποφάσισε η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (ΕΠΟ).

Ήδη την προηγούμενη εβδομάδα, ο υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής, ανέβαλε την έναρξη της Super League για τουλάχιστον δύο εβδομάδες. Ο λόγος ήταν θέματα ασφαλείας», γράφει η Bild.

«Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία αποφάσισε τη διεξαγωγή του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας για το 2017 στο εξωτερικό, με πρώτη επιλογή τη Γερμανία, λόγω της κόντρας της ΕΠΟ με τον υφυπουργό αθλητισμού Στάυρο Κοντονή.

Την περασμένη εβδομάδα ο υφυπουργός ανέβαλε για τουλάχιστον δύο εβδομάδες το ελληνικό πρωτάθλημα, λόγω ζητημάτων ασφαλείας. Το ίδιο είχε κάνει και το Μάιο ο Κοντονής, όταν ανέβαλε τον τελικό Κυπέλλου για σχεδόν ένα μήνα», ανέφερε το δημοσίευμα στην Rheinische Post.
Πηγή: skai.gr