Μήνυμα FIFA: Αλλαγές τώρα ή διοικούσα επιτροπή στην ΕΠΟ

Στενεύει ο κλοιός για την ΕΠΟ. Ο Κωστάκης Κουτσοκούμνης έρχεται στις 29 Αυγούστου στην Αθήνα αποφασισμένος για κινήσεις που θα εκτονώσουν την κρίση στο ελληνικό ποδόσφαιρο και θα ανοίξουν το δρόμο για την έναρξη του πρωταθλήματος.

Ο Κύπριος εκπρόσωπος της FIFA αναμένεται να ζητήσει από τη διοίκηση της ομοσπονδίας την εφαρμογή του ισπανικού μοντέλου με τους όρους που έχουν συμφωνηθεί και χωρίς… «ντρίμπλες» που προκαλούν αντιδράσεις και θρέφουν τη δυσπιστία προς το πρωτάθλημα. Παράλληλα θα ζητήσει και την ενεργοποίηση της Επιτροπής Δεοντολογίας, προκειμένου να λογοδοτήσουν σε αυτή όσοι έχουν σοβαρές εκκρεμότητες με τη δικαιοσύνη.

Σε περίπτωση που η ΕΠΟ αρνηθεί να συνεργαστεί και προσπαθήσει ξανά να κερδίσει χρόνο, η FIFA αναμένεται να ορίσει διοικούσα επιτροπή με την οποία θα πορευτεί η ομοσπονδία μέχρι τις εκλογές οι οποίες εκτός σοβαρού απροόπτου θα γίνουν την 1η Οκτωβρίου.

Ο Κωστάκης Κουτσοκούμνης είναι πιθανό κατά την επίσκεψή του στην Αθήνα να έχει επαφές και με εκπροσώπους του επαγγελματικού ποδοσφαίρου.
Πηγή: skai.gr