57 από τα 63 σωματεία ψήφισαν την πρόταση μομφής κατά Βούλγαρη!

Δεκτή έγινε η πρόταση μομφής κατά της διοίκησης Βούλγαρη στην ΕΠΣ Χαλκιδικής. Στην έκτακτη ΓΣ, που συγκλήθηκε κατόπιν απόφασης του Ειρηνοδικείου Χαλκιδικής, έπειτα από προσφυγή 52 σωματείων, παρέστησαν 58 σωματεία σε σύνολο 63. Υπέρ της πρότασης μομφής στην διοίκηση Βούλγαρη ψήφισαν 57, ενώ ένα ψήφισε «παρών».

Σήμερα Τρίτη 23/8 θα γίνει προσφυγή στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ με την οποία θα ζητείται ο διορισμός προσωρινής διοίκησης με λίστα από την πλειοψηφία των σωματείων, προκειμένου να διενεργήσει εκλογές.

Παράλληλα θα γίνει αίτηση ακύρωσης της απόφασης της Επιτροπής Εκτάκτων Θεμάτων της ΕΠΟ, με την οποία τιμώρησε τα σωματεία που προσέφυγαν στο Ειρηνοδικείο με αποκλεισμό από τα πρωταθλήματα της Ένωσης.

Με βάση αυτές τις εξελίξεις, που είχαν εν πολλοίς προεξοφληθεί, η διοίκηση της ΕΠΟ χάνει τη στήριξη μιας Ένωσης, της οποίας ο πρόεδρος, Αργύρης Βούλγαρης, μέλος της Ε.Ε. της ΕΠΟ, της Επιτροπής Εκτάκτων Θεμάτων και πρόεδρος της Τεχνικής Επιτροπής, είναι στενός συνεργάτης του Γ. Γκιρτζίκη.

Το ερώτημα πλέον είναι αν αυτή η Ένωση, που περνά στην πλευρά της Αντιπολίτευσης, προλάβει να ψηφίσει μέχρι την τέλεση των εκλογών της ΕΠΟ ή αποκλειστεί για «νομικούς λόγους».
Πηγή: soccerplus.gr