Κύκλοι ΠΑΟ: Απόφαση που συνδέεται με το ποδοσφαιρικό παρακράτος

Και ποδοσφαιρικές προεκτάσεις δίνουν κύκλοι του Παναθηναϊκού στο θέμα με την απόφαση του Εισαγγελέα Οικονομικού Εγκλήματος, κ. Πάνου Αθανασίου, περί δέσμευσης της περιουσίας του Γιάννη Αλαφούζου.

Όπως τονίζεται χαρακτηριστικά «το γεγονός είναι απόρροια της σκληρής μάχης που δίνει ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός χρόνια τώρα με τα κέντρα που λυμαίνονται το ελληνικό ποδόσφαιρο και που εσχάτως έχει κορυφωθεί». Γίνεται, δε, αναφορά, και στην σιγουριά και την πληροφόρηση που είχαν «συγκεκριμένοι ποινικά διωκόμενοι παράγοντες του ελληνικού ποδοσφαίρου για την απόφαση αυτή την οποία και είχαν ουσιαστικά προαναγγείλει μέσω των εφημερίδων που ελέγχουν, πολιτικές και αθλητικές ή καλύτερα οπαδικές ερυθρόλευκης απόχρωσης». Αναφορά που φωτογραφίζει με απόλυτη σαφήνεια συγκεκριμένα πρόσωπα!

Άλλωστε και ο ίδιος ο Γιάννης Αλαφούζος στην επίσημη δήλωση – απάντησή του χαρακτήρισε το συμβάν «προαναγγελθέν» και σημείωσε: «Το συμβάν είχε περίπου προεξοφληθεί από αναρμόδιους φορείς προ διμήνου, οι οποίοι και εμπλέκονται ενεργά στη διακίνηση, διασπορά και συγκρότηση των σχετικών με την έρευνα καταγγελιών. Τα κέντρα αυτά είναι γνωστά και, εδώ και χρόνια, αντιμάχονται λυσσωδώς τις δραστηριότητές μου στην Ελλάδα (ΣΚΑΪ και ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ)».
Πηγή: skai.gr