Γαλανόπουλος: Ο Κετσπάγια μου έδειξε ότι δεν είμαι απλά ένας μικρός

Έτοιμος να αρπάξει την ευκαιρία που του έδωσε ο Τιμούρ Κετσπάγια στο δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης κόντρα στη Σεντ Ετιέν εμφανίστηκε ο Κώστας Γαλανόπουλος. Ο 18χρονος μέσος, μιλώντας στη Nova, τόνισε πως παρά το θετικό αποτέλεσμα στο «Ζοφρουά Γκισάρ» οι πιθανότητες πρόκρισης της Ένωσης είναι στο 50-50.

Αναλυτικά:

Για το ντεμπούτο του: «Η αλήθεια είναι ότι ο προπονητής είχε δείξει στις προπονήσεις ότι με υπολογίζει στην ομάδα και ότι δεν είμαι απλά ένας μικρός. Δεν ξέρω αν το περίμενα ή όχι, πάντως ήμουν έτοιμος καθώς βρισκόμουν στην 18άδα σε περίπτωση που χρειαστώ, όπως και χρειάστηκε».

Για το αν ο Κετσπάγια του είχε δώσει αυτοπεποίθηση: «Σίγουρα όταν ξέρεις ότι σε υποστηρίζουν και σε υπολογίζουν μπαίνεις με άλλη αυτοπεποίθηση και άλλον αέρα στο γήπεδο και γι' αυτόν τον λόγο μπήκα κι εγώ κάπως έτσι».

Για το αν με την είσοδό του «κλείδωσε» το ματς: «Σίγουρα το σύστημα έγινε πιο αμυντικό. Δεν ξέρω αν κλείδωσε το παιχνίδι. Πάντως ήταν πιο συμπαγής η ομάδα και ο αντίπαλος δυσκολεύτηκε να βγάλει φάσεις».

Για τη ρεβάνς: «Σίγουρα η ΑΕΚ έχει το προβάδισμα καθώς παίζουμε εντός έδρας, αλλά είναι 50-50, δεν μπορώ να πω ότι κάποιος έχει το πλεονέκτημα».
Πηγή: skai.gr