Δεν πάει Ρίο λόγω του τραυματισμού του στο γόνατο ο Φέντερερ

Ο Ρότζερ Φέντερερ ανακοίνωσε σήμερα πως δεν θα αγωνιστεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο αφού θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για όλη την υπόλοιπη σεζόν, προκειμένου να αναρρώσει πλήρως από την εγχείρηση στο γόνατο που είχε υποβληθεί νωρίτερα στη χρονιά.

Συγκεκριμένα ο Ελβετός τενίστας αναφέρει στην σχετική του δήλωση στην σελίδα του στο Facebook: «Με πολύ μεγάλη απογοήτευση ανακοινώνω πως δεν θα μπορέσω να εκπροσωπήσω την Ελβετία στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο και πως θα χάσω το υπόλοιπο της σεζόν.

Εξέτασα όλες τις επιλογές και αφού συζήτησα με τους γιατρούς μου και την ομάδα μου, πήρα την δύσκολη απόφαση να μην αγωνιστώ άλλο μέσα στο 2016 αφού χρειάζεται να κάνω εκτεταμένη αποκατάσταση στο εγχειρισμένο μου γόνατο.

Οι γιατροί μου με συμβούλευσαν πως αν θέλω να αγωνιστώ χωρίς προβλήματα στο ATP World Tour για μερικά ακόμα χρόνια, όπως σκοπεύω να κάνω, θα πρέπει να δώσω χρόνο στο γόνατο μου και στο σώμα μου γενικότερα για να ανναρώσει. Είναι πολύ δύσκολο για μένα που δεν αγωνιστώ άλλο μέσα στην σεζόν».
Πηγή: skai.gr