Παναθηναϊκός: Υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο ο Ξενόπουλος

Το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο, υπέγραψε με τον Παναθηναϊκό ο Βασίλης Ξενόπουλος, με τους «πράσινους» να ανακοινώνουν και επίσημα τη συμφωνία με τον νεαρό τερματοφύλακα.

Ο Ξενόπουλος, υπέγραψε συμβόλαιο για δύο χρόνια και θα δηλωθεί ως τρίτος τερματοφύλακας για τα παιχνίδια με την ΑΪΚ Στοκχόλμης, μετά και το «αναγκαστικό» κόψιμο του Οδυσσέα Βλαχοδήμου.

Ο γεννημένος τον Μάιο του 1998 τερματοφύλακας, άφησε θετικέ εντυπώσεις στον Αντρέα Στραματσόνι στην προετοιμασία και εξαργυρώνει με αυτό τον τρόπο την εικόνα που παρουσίασε το αμέσως προηγούμενο διάστημα.

Ο Ξενόπουλος, βρίσκεται στις τάξεις του Παναθηναϊκού από το 2007 και αποτελεί προϊόν των ακαδημιών του συλλόγου, έχοντας περάσει από όλες τις μικρές ομάδες των «πρασίνων».

«Είναι πολύ μεγάλη τιμή για μένα η ομάδα που αγωνίζομαι από πολύ μικρή ηλικία να μου προσφέρει επαγγελματικό συμβόλαιο. Είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα, να υπογράφω στον Παναθηναϊκό σε μια από τις μεγαλύτερες ομάδες στην Ελλάδα. Θα συνεχίσω τη δουλειά και την προσπάθεια ώστε να κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ για να βοηθήσω την ομάδα να επιτύχει τους στόχους της», δήλωσε ο Βασίλης Ξενόπουλος λίγο μετά την υπογραφή του συμβολαίου του.
Πηγή: skai.gr