Ισοπαλία για την Ολυμπιακή ομάδα κόντρα στην Ιταλία

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα προηγήθηκε στο 30‹ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Σαλπιγγίδη, για να απαντήσουν οι φιλοξενούμενοι στην εκπνοή του πρώτου μέρους με τον ίδιο τρόπο και σκόρερ τον Τζουζέπε Σκούλι.
Η ομάδα του Στράτου Αποστολάκη παρουσιάστηκε ασύνδετη και χωρίς ιδιαίτερη διάθεση, κατάφερε όμως να προηγηθεί στο 30‹, όταν ο Παντελής Καπετάνος ανατράπηκε στην περιοχή από τον τερματοφύλακα Αμέλια. Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης εκτέλεσε εύστοχα την εσχάτη των ποινών και άνοιξε το σκορ. Η εθνική έχασε διπλή ευκαιρία με τους Σαλπιγγίδη και Χρυσάφη στο 39‹, όμως οι Ιταλοί ισοφάρισαν στο 45‹, όταν ο Αμπάρης ανέτρεψε τον Καράτσολο και ο Σκούλι από τα έντεκα βήματα έκανε το 1-1.
Στο δεύτερο ημίχρονο, οι φιλοξενούμενοι ήταν σαφώς καλύτεροι και απείλησαν σε αρκετές περιπτώσεις την εστία του Αμπάρη, όμως το αποτέλεσμα δεν άλλαξε μέχρι τέλους. Η Ολυμπιακή ομάδα έδειξε ότι χρειάζεται αρκετή δουλειά, αν και θα πρέπει να συνυπολογίσουμε ότι ο Στράτος Αποστολάκης δεν έχει ακόμα στα χέρια του όλο το υλικό που θα χρησιμοποιήσει τον Αύγουστο.
Οι συνθέσεις:
ΕΛΛΑΔΑ: Αμπάρης, Βύντρα, Τσιώλης, Κουλουχέρης, Μόρας (64‹ Καρυπίδης), Ταραλίδης, Χρυσάφης (46‹ Λαγός), Γαλανόπουλος (84‹ Μανουσάκης), Σαλπιγγίδης (84‹ Γουνδουλάκης), Φωτάκης (74‹ Κούσας), Αγρίτης (6‹ Π.Καπετάνος).
ΙΤΑΛΙΑ: Αμέλια (46‹ Ζότι), Τζακάρντο, Πασκουάλε (56‹ Κελίνι), Καναβάρο (72‹ Μπόβο), Μπαρτζάλι, Ντε Ρόσι (86‹ Παλόμπο), Πίντζι (46‹ Μέστο), Μπρίγκι (46‹ Ντονατέλ), Καράτσολο (77‹ Ντ‹ Αγκοστίνο), Ροζίνα (86‹ Ντονάτι), Σκούλι (56‹ Ντελ Νέρο).
Πηγή: skai.gr