Κλείσιμο

Πιο κοντά στο Champions League ο ΠΑΟΚ

Στο 17` ο ΠΑΟΚ έχασε την πρώτη καλή ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ. Ο Σαλπιγγίδης πραγματοποίησε μια διαγώνια μπαλιά από δεξιά, ο Κούτσης επιχείρησε την πρώτη κεφαλιά, ο Χάγκαν τη δεύτερη, αλλά ο Λιούρδης απόκρουσε σε κόρνερ. Δύο λεπτά αργότερα, ο «δικέφαλος» έφτασε ξανά κοντά στην επίτευξη ενός τέρματος, αλλά το σουτ του Χάγκαν κατέληξε λίγο άουτ.
Τέσσερα λεπτά πριν την ολοκλήρωση του πρώτου ημιώρου της συνάντησης, ο Χάγκαν έστρωσε όμορφα τη μπάλα στον Σπάσιτς αλλά το σουτ του Σέρβου μέσου μέσα από την περιοχή αποκρούστηκε από τον τερματοφύλακα των φιλοξενουμένων. Όμως, οι γηπεδούχοι, ένα λεπτό αργότερα, άνοιξαν το σκορ με τον Σαλπιγγίδη, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την ασταθή απόκρουση του Λιούρδη στην κεφαλιά του Γιασεμή και με ιδανικό πλασέ από το ύψος της μικρής περιοχής πέτυχε το 1-0.
Στο 40` ο Σπάσιτς απώλεσε μια ακόμα ευκαιρία για να σκοράρει, καθώς το πλασέ που επιχείρησε αποκρούστηκε σε κόρνερ από τον γκολκίπερ της ομάδας του Πύργου, όμως τρία λεπτά αργότερα, ο Κούτσης διπλασίασε τα γκολ του ΠΑΟΚ όταν ανενόχλητος πραγματοποίησε το σουτ μέσα από την περιοχή του Πανηλειακού, υποχρεώνοντας τον Λιούρδη να μαζέψει τη μπάλα για δεύτερη φορά από το βάθος της εστίας του.
Στο δεύτερο ημίχρονο, η ομάδα του Αγγελου Αναστασιάδη, χωρίς να χάσει τη «μάχη» του κέντρου, φάνηκε να κάνει οικονομία δυνάμεων, με αποτέλεσμα να μην απειλήσει ουσιαστικά την εστία του Πανηλειακού, ο οποίος από την πλευρά του προσπαθούσε με άδοξο τρόπο να φτάσει σε κάποιο γκολ.
Έτσι, ο ΠΑΟΚ, σε μια από τις αντεπιθέσεις, επτά λεπτά πριν την ολοκλήρωση του 90λεπτου, έφτασε στην επίτευξη ενός τρίτου τέρματος, με «δράστη» τον Μαλαδένη, ο οποίος σκόραρε στην πρώτου του παρουσία με τα χρώματα του «δικεφάλου³.
Έτσι διαμορφώθηκε το τελικό 3-0, το οποίο χάρισε στον ΠΑΟΚ την έκτη φετινή του εντός έδρας νίκη και τη δεύτερη συνεχόμενη, μετά και το «διπλό» της προηγούμενης εβδομάδας στον Κορυδαλλό.
Διαιτητής: Κουκλάκης
Κίτρινες κάρτες: Τασίδης
ΠΑΟΚ: Ατματσίδης, Βόκολος, Χασιώτης, Κουτσόπουλος, Μαλαδένης, Κούτσης, Φουτσίνι, Χάγκαν (70` Λουκά), Σαλπιγγίδης, Γιασεμή, Σπάσιτς (65` Θεοδωρίδης).
ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ: Λιούρδης, Κουτελιέρης (29` Μποταϊτης), Τασίδης, Αρβανίτης, Σπυρόπουλος, Χρυσάφης (68` Στρόμπουλος), Τσιώλης, Μαρκορά, Μωυσιάδης, Μανίκας, Νομαφόρ (49` Τσίγκας).
Πηγή: skai.gr