Παναθηναϊκός: Για τρία χρόνια «πράσινος» ο Νίκλας Χουλτ

Για τα επόμενα 3 χρόνια ο διεθνής μπακ Νίκλας Χουλτ θα φοράει την φανέλα με το «τριφύλλι», ενώ την Παρασκευή αναμένεται να... πετάξει για την Ολλανδία ώστε να πάρει μέρος στην προετοιμασία του Παναθηναϊκού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των «πράσινων» για τον Σουηδό μπακ έχει ως εξής:

Η Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός ανακοινώνει την απόκτηση του Νίκλας Χουλτ. Ο Σουηδός ποδοσφαιριστής υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα μας μέχρι το καλοκαίρι του 2019 και τον καλωσορίζουμε στην «πράσινη» οικογένεια.

Ο Μπο Νίκλας Χουλτ -όπως είναι το πλήρες ονοματεπώνυμό του- γεννήθηκε στις 13 Φεβρουαρίου του 1990 στην πόλη Βέρναμο της Σουηδίας. Έκανε ντεμπούτο στην ομάδα της γενέτειράς του, το 2008 και, μετά από 20 ματς, την επόμενη χρονιά μεταγράφηκε στην Έλφσμποργκ. Εκεί, παρέμεινε για μια πενταετία, έχοντας 92 εμφανίσεις και 11 τέρματα, για να μετακομίσει το 2014 στη Νις, μετρώντας 45 συμμετοχές και δύο γκολ έκτοτε.

Ο Χουλτ είναι διεθνής με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της πατρίδας του τέσσερις φορές, σε επίπεδο Εθνικής Ανδρών, ενώ παράλληλα έχει περάσει προηγουμένως από τα μικρότερα ηλικιακά κλιμάκια της Σουηδίας».
Πηγή: soccerplus.gr