ΑΕΚ: Στην Πολωνία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας

Τα θεμέλια της σεζόν που ελπίζει να σηματοδοτήσει την επάνοδό της στην Ευρώπη, αλλά και στην κορυφή του ελληνικού πρωταθλήματος ξεκινά να βάζει η ΑΕΚ.

Ενισχυμένη με τον Τάσο Μπακασέτα (η μεταγραφή του οποίου ολοκληρώθηκε χθες), με παρόντες και τους άλλους νεοαποκτηθέντες Τσιγκρίνσκι και Μπάρκα και την ελπίδα ότι θα προστεθούν κι άλλοι προσεχώς, η «Ένωση» πέταξε το πρωί της Τετάρτης για την Πολωνία.

Παρά το πολύ πρωινό ξύπνημα (η συγκέντρωση στα Σπάτα ήταν ορισμένη για τις 06:50 και η πτήση έφευγε στις 08:25) οι 26 «κιτρινόμαυροι» και ο Τιμούρ Κετσπάγια έδειξαν ευδιάθετοι και έτοιμοι για τη σκληρή δουλειά που τους περιμένει στο Κίελτσε.

Εκεί όπου γίνεται προσπάθεια να βρεθούν το συντομότερο δυνατό και οι παίκτες με τους οποίους θα ενισχυθεί περαιτέρω η ΑΕΚ. Οι υπεύθυνοι του μεταγραφικού σχεδιασμού φουλάρουν για τον επιθετικό, με τον Φλέτσερ να παραμένει πρώτος στόχος και την οικονομική απόσταση μαζί του να φέρεται μειωμένη.

Την ίδια ώρα λοιπόν που παραμένει γερά στο κόλπο και ο Ιμπραΐμα Μπαλντέ, ζυμώσεις γίνονται και στα άλλα δυο μέτωπα: Του αριστερού μπακ, όπου η προσπάθεια επικεντρώνεται στον (περιζήτητο) Εμπένγκουε και τους αμυντικού χαφ, όπου ετοιμάζεται πρόταση στον Κάτσαρ.
Πηγή: skai.gr