Κλείσιμο

"Ισως η καλύτερη λύση είναι ο διορισμός διοικούσας επιτροπής"

Το αποτέλεσμα της ΓΣ της ΕΠΟ όσον αφορά τον διοικητικό απολογισμό σχολιάστηκε από το περιβάλλον του Υφυπουργού Αθλητισμού, Σταύρου Κοντονή, έπειτα από ερώτημα του SoccerPlus, με αφορμή δημοσιεύματα που μιλούσαν για σενάρια περί οικουμενικού προέδρου.

Η απάντηση ήταν ότι ο Υφυπουργός σέβεται το αυτοδιοίκητο του ποδοσφαίρου και δεν παρεμβαίνει. Δεν πρόκειται να εμπλακεί και να προσπαθήσει να οργανώσει συναντήσεις κορυφής με στόχο την συναίνεση και την επίλυση των προβλημάτων του ποδοσφαίρου και ίσως η καλύτερη λύση για την ομαλότητα και για να ξεκινήσει το επόμενο πρωτάθλημα χωρίς περιστατικά βίας στα γήπεδα θα είναι να διοριστεί στην ΕΠΟ διοικούσα επιτροπή, προκειμένου να κάνει όσα έχουν συμφωνηθεί με την FIFA και την κυβέρνηση και να οδηγήσει την Ομοσπονδίας σε εκλογές μέσα σε κλίμα γενικότερης αποδοχής.

Επιπλέον, σύμφωνα με πληροφορίες του SoccerPlus, μέχρι και την Πέμπτη (30/06) η ΕΠΟ πρέπει να περάσει τις αλλαγές στον Κώδικα Δεοντολογίας, γι’ αυτό και έχει συγκαλέσει συνεδρίαση της ΕΕ.
Πηγή: soccerplus.gr