Brexit και στο EURO 2016 για την Αγγλία

Η Ισλανδία συνεχίζει να ζει το δικό της παραμύθι. Αυτή τη φορά, έκανε την μεγάλη έκπληξη στέλνοντας στο σπίτι με 2-1 και με ανατροπή, την Αγγλία και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Euro 2016, αφήνοντας εκτός συνέχειας τα «τρία λιοντάρια», σημειώνοντας τη μεγαλύτερη επιτυχία στην ποδοσφαιρική ιστορία της.

Μόλις στο 3ο λεπτό ο Στέρλινγκ ανατράπηκε από τον Χάλντορσον στην περιοχή και ο Ρούνεϊ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα ανοίγοντας το σκορ για τους Άγγλους.

Η συνέχεια όμως ήταν αναπάντεχη για τους παίκτες του Ρόι Χότζσον, καθώς δύο λεπτά αργότερα, ύστερα από πλάγιο, ο Άρνασον πήρε την κεφαλιά και ο Ράγκναρ Σίγκουρντσον με προβολή ισοφάρισε, ενώ στο 18΄ ο Σίγκθορσον έδωσε προβάδισμα στους «ψαράδες» με σουτ. 

Στο δεύτερο ημίχρονο η Αγγλία πίεζε αλλά ήταν οι ποδοσφαιριστές του Λάγκερμπακ που έχασαν τις ευκαιρίες. Στο 55΄ «ψαλίδι» του Ρ. Σίγκουρντσον απέκρουσε ο Χαρτ, ενώ στο 83΄ είπε «όχι» στο τετ α τετ με τον Γκούναρσον. Ο Ράσφορντ που μπήκε ως αλλαγή προσπάθησε μόνος του για την ανατροπή στα τελευταία λεφτά αλλά το ματς έλειψε 2-1 για τους Ισλανδούς. Αλλαγή είχε περάσει στο 60' και ο Βάρντι.
Πηγή: skai.gr