Κλείσιμο

Στη Γιουνάιτεντ ο Μχιταριάν - 1η Ιουλίου ανακοινώνεται και ο Ζλάταν

"Τελειωμένο" θα πρέπει να θεωρείται το θέμα της απόκτησης του Αρμένιου Χενρλιχ Μχιταριάν από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καθώς μένουν τα τυπικά για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή από την Μπορούσια Ντόρτμουντ. 

Την είδηση επιβεβαίωσε και το έγκυρο Sky Sports, το οποίο έγραψε στο Twitter: «Όλα δείχνουν ότι η δεύτερη μεταγραφή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για το καλοκαίρι έχει ολοκληρωθεί. Η Γιουνάιτεντ βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του ποδοσφαιριστή της Ντόρτμουντ Χένριχ Μχιταριάν με τις συζητήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές να βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο από την Κυριακή».

Η Γιουναίτεντ έχει έρθει σε συμφωνία με τους Βεστφαλούς και ετοιμάζεται να κάνει δικό της τον Αρμένιο βγάζοντας από τα ταμεία της 38 εκατ. ευρώ. Με τη φανέλα της Ντόρτμουντ, την περασμένη σεζόν, ο δεξιός εξτρέμ πέτυχε 18 γκολ και μοίρασε 25 ασίστ. 

Εν τω μεταξύ, το σίριαλ της μεταγραφής του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς στους «κόκκινους διαβόλους» φτάνει στο αίσιο τέλος του, την 1η Ιουλίου, όταν και θα ταξιδέψει ο Σουηδός στην Αγγλία προκειμένου να υπογράψει μονοετές συμβόλαιο με την ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο. 
Πηγή: skai.gr