Κλείσιμο

Χατζηαποστόλου: Σε 3 μήνες θα φύγετε κανονικά, από την πόρτα, όχι σαν κλέφτες

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Κιλκίς Βασίλης Χατζηαποστόλου τα έβαλε με την διοίκηση της ΕΠΟ, και τόνισε συγκεκριμένα. «Άλλωστε σε τρεις μήνες έχουμε εκλογές και θα φύγετε κανονικά» παράλληλα είπε «Διοικήσατε το ποδόσφαιρο με τρόπο που δεν ενέκρινε ποτέ ο φίλαθλος κόσμος».

Αναλυτικά τόνισε:

«Καλημέρα. Φιλαράκια παλιά, παλιόφιλοι του παρελθόντος γεια σας. Έχω μια πολυετή φιλία μαζί σας αλλά θα σας ψάλλω σε λίγο. Πριν φτάσουμε στο τέλος της σημερινής ΓΣ αποφασίσατε να φέρετε μέσα τους δημοσιογράφους. Δεν μπορεί να μην είναι ο τύπος μέσα. Όχι να μάθει τι θα πούμε εμείς αλλά όσα θα γίνουν. Καλοσωρίζω τον εκπρόσωπο της UEFA αλλά εμείς πρώτα έχουμε τον κ. Θεοδωρίδη και μετά τον κ. Βασσάρα. Έχουμε οικονομική κρίση στην Ελλάδα όμως πρώτα από όλα έχουμε να αντιμετωπίσουμε την μετριότητα των ανθρώπων σε σημαντικά πόστα. Δεν είναι εξαίρεση ούτε οι άνθρωποι της ΕΠΟ. Όταν θα έρθει η άλλη παρέα, όπως μας αποκαλεί ο Βαγγελάκης στην κουβέντα του με τον Κοντονή. Εγώ δεν αισθάνομαι ότι είμαι παρέα.

Έχω μία άποψη για το ποδόσφαιρο για να φύγει η διαφθορά και η αναξιοπιστία. Αισθάνομαι ότι έχω μια δυναμική να έρθουμε και να φέρουμε μία καινούργια μέρα στο ποδόσφαιρο. Το ζητάνε αυτό οι φίλαθλοι. Το 30% μπορεί να μην το θέλει όμως εμείς είμαστε με το 70%. Αν υπήρχε παραιτηθείτε θα σας το λέγαμε. Αλλά δεν υπάρχει. Άλλωστε σε τρεις μήνες έχουμε εκλογές και θα φύγετε κανονικά. Από την πόρτα, όχι σαν κλέφτες. Διοικήσατε το ποδόσφαιρο με τρόπο που δεν ενέκρινε ποτέ ο φίλαθλος κόσμος. Θα σας πάω τα μυαλουδάκια σας λίγο πίσω σχετικά με την Γ' Εθνική που πάτε να φτιάξετε. Εγώ σας τα έλεγα αυτά. Το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο δεν το σκέφτεστε. Γενικά το έχετε παραμελήσει. Μόνο τις δικές σας ενώσεις προσέχτε, τους υπόλοιπους τους έχετε γραμμένους. Το αυτοδιοίκητο μου άρεσε η αντίθεση με τον υπουργό.

Εγώ είμαι υπέρ αλλα που ήσασταν όταν ψήφιζε διατάξεις για την βία εις βάρος του επαγγελματικού ποδοσφαίρου. Όταν έμπαινε σε χωράφια δικά μας. Θα μετανιώσουμε όλοι και για το θέμα των δικαστών. Θα μας τρελάνουν στις διώξεις. Γιατί ήρθε η βία στο γήπεδο του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό που πήγατε να την κάνετε υπερ σας; Εσείς δεν ορίσατε τον Παππά που είχε προκαλέσει σε προηγούμενο αγώνα; Αν δεν μπορώ εγώ να επιβάλω κάποια πράγματα θα πάω στο διαιτητικό δικαστήριο και θα έλεγα ότι πρέπει να φύγει».
Πηγή: soccerplus.gr