Oι λόγοι που δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη ο Μουρίνιο από την Γιουνάιτεντ

Ο Μουρίνιο έχει συμφωνήσει με την Γιουνάιτεντ αλλά η έναρξη της συνεργασίας των δύο πλευρών δεν έχει ανακοινωθεί και επίσημα. Όμως βάσει των πληροφοριών του Skysports κάτι τέτοιο πρόκειται να συμβεί πολύ σύντομα.

Όπως αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση των «κόκκινων διαβόλων» αναμένεται το αργότερο μέχρι αύριο. Φυσικά το ερώτημα είναι για ποιον λόγο έχει καθυστερήσει η υπογραφή των συμβολαίων και η σχετική ανακοίνωση.

Η απάντηση είναι απλή. Όπως τονίζει το σχετικό δημοσίευμα υπάρχουν κάποιες εκκρεμότητες. Όχι τόσο σημαντικές για να χαλάσει το deal αλλά τέτοιες που καθυστερούν την επισημοποίηση της συνεργασίας.

Πρόκειται για συμβόλαια και συνεργασίες που έχουν οι δυο πλευρές με άλλες εταιρείες και πρέπει να τακτοποιηθούν γιατί έρχονται σε κόντρα μεταξύ τους... Για παράδειγμα, η Γιουνάιτεντ συνεργάζεται με την Chevrolet, την οποία και διαφημίζει στη φανέλα της, την στιγμή που ο Μουρίνιο έχει συμβόλαιο με την Jaguar.

Άλλο, τέτοιο αντίστοιχο πρόβλημα; Η Γιουνάιτεντ έχει συμβόλαιο με την εταιρεία ρολογιών Bulova, την στιγμή που ο πορτογάλος τεχνικός έχει συμβόλαιο ως το πρόσωπο διαφημιστικό πρόσωπο της Hublot.

Τέτοια μικρά ζητήματα υπάρχουν και δεν έχει ανακοινωθεί και επίσημα η συνεργασία. Ωστόσο πρόκειται για κάτι που θα γίνει μέχρι και αύριο καθώς οι συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών είναι συνεχείς για να τακτοποιηθούν αυτές οι εκκρεμότητες.
Πηγή: skai.gr