Επεισόδια και οριστική διακοπή του Αιγάλεω-Προοδευτική! (vids)

Από μεγάλης έκτασης επεισόδια σημαδεύτηκε ο αγώνας Αιγάλεω-Προοδευτική για τα μπαράζ ανόδου στην Γ΄Εθνική, με αποτέλεσμα ο διαιτητής της αναμέτρησης, Αλέξανδρο Κατσικογιάννη, να μην ξεκινήσει το δεύτερο ημίχρονο, με το σκορ στο 1-0 υπέρ των φιλοξενούμενων.

Συγκεκριμένα, στο "Σταύρος Μαυροθαλασσίτης" επικράτησε απίστευτη ένταση μεταξύ ατόμων των δύο ομάδων με παράπονα για πέναλτι υπέρ της ομάδας του Κορυδαλλού, το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Ατματζίδης στο 45', αλλά και την αποβολή του Μηλιώνη στην ίδια φάση, με την κατάσταση να ξεφεύγει τελείως μόλις ο ρέφερι της ΕΠΣ Ηπείρου ζήτησε να απομακρυνθούν από τον αγωνιστικό χώρο ορισμένοι οπαδοί.

Αποτέλεσμα των παραπάνω ήταν εισβάλουν στο γήπεδο οι οπαδοί των γηπεδούχων, με στόχο τους ανθρώπους της Προοδευτικής, πετώντας αντικείμενα και σπάζοντας ότι έβρισκαν στο διάβα τους!

Η επέμβαση των αστυνομικών δυνάμεων με δακρυγόνα οδήγησε στην εκκένωση του γηπέδου, οι διαιτητές πήγαν στα αποδυτήρια, ενώ τα επεισόδια μεταφέρθηκαν και στους δρόμους γύρω από το γήπεδο.

Τελικά, ο αγώνας δεν ολοκληρώθηκε ποτέ, με την Προοδευτική να εξασφαλίζει την άνοδό της στη Γ' Εθνική, καθώς πήρε το ματς στα χαρτιά (3-0), με την οριστική διακοπή να χρεώνεται στους γηπεδούχους.

Δείτε βίντεο:




Πηγή: soccerplus.gr