"Yποπτοι" χειραγώγησης πέντε αγώνες του ιταλικού πρωταθλήματος

Σύμφωνα με την ιταλική εφημερίδα La Repubblica πέντε αγώνες τις Seria A και 11 της Γ' κατηγορίας στην Ιταλία εξετάζονται ως ύποπτοι για χειραγώγηση!

Οι στοιχηματικές εταιρίες μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να αποστείλουν στις αρμόδιες αρχές, φάκελο με σχετικές πληροφορίες για τα «ύποπτα» παιχνίδια, υποδεικνύοντας την «περίεργη» στοιχηματική δραστηριότητα που κατέγραψαν.

Στα «ύποπτα» παιχνίδια από την πρώτη κατηγορία του ιταλικού πρωταθλήματος συγκαταλέγονται το Φροζινόνε – Μίλαν 2-4, Φροζινόνε – Νάπολι 1-5, Τζένοα – Φροζινόνε 4-0, Βερόνα – Φροζινόνε 1-2 και Νάπολι – Φροζινόνε 4-0.

Σημειώνεται ότι για τον αγώνα Νάπολι – Φροζινόνε έχει ήδη ξεκινήσει έρευνα από τους ομοσπονδιακούς εισαγγελείς διότι πονταρίστηκαν μεγάλα ποσά στην αποβολή παίκτη της Φροζινόνε στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης. Σε εκείνο το ματς ο ποδοσφαιριστής των φιλοξενούμενων, Μίρκο Γκόρι, είχε αποβληθεί μόλις στο 13ο λεπτό διότι κλώτσησε την μπάλα στο άσο των «παρτενοπέι», Ινσίνιε, που ήταν πεσμένος στον αγωνιστικό χώρο.
Πηγή: soccerplus.gr