Δημητρίου: Η ΕΠΟ χρειάζεται χρηστή διοίκηση και όχι διαχείριση εξουσίας

Στην αντεπίθεση πέρασε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Αθηνων, Π. Δημητρίου απαντώντας στην ειρωνική σε κάποια σημεία επιστολή του προέδρου της ΕΠΟ, Γ. Γκιρτζίκη, που τον καλωσόριζε στους υποψήφιους της αντιπολίτευσης.

Ο Παναγιώτης Δημητρίου ξεκαθαρίζει πως είναι ποδοσφαιρικά ανεξάρτητος, η εκλογή του δεν αποτελεί αυτοσκοπό για εκείνον και ρίχνει τα βέλη του στην ομοσπονδία τονίζοντας ότι η ΕΠΟ χρειάζεται «χρηστή διοίκηση και όχι διοίκηση εξουσίας».

Αναλυτικά η επιστολή-απάντηση του προέδρου της ΕΠΣ Αθηνών:

«Κύριε πρόεδρε,

Η αξιοπρέπεια, η ευπρέπεια και ο σεβασμός, δεν είναι για μένα ζήτημα “πολιτικής αντιπαλότητας”, αλλά ζήτημα χαρακτήρα, ήθους και αρχών. Γι’ αυτό και δεν θα παρασυρθώ σε προσωπική αντιπαράθεση μαζί σας διότι είναι προφανές ότι διαφέρει η φιλοσοφία μας στο ποδόσφαιρο.

Ωστόσο, επειδή την από 24/5 επιστολή σας (που μου απευθύνεται προσωπικά) την κοινοποιήσατε σε όλες τις Ενώσεις-μέλη της ΕΠΟ με υποχρεώνετε να σας απαντήσω.

Για να ξεκαθαρίσει λοιπόν η αλήθεια από τα ψέματα, ενημερώνω ότι μέχρι σήμερα δεν έχω συμμετάσχει σε καμία προεκλογική συγκέντρωση. Και για να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους.

Είναι αναφαίρετο δικαίωμά μου να επιλέγω τη συμμετοχή μου στην παράταξη που θα διεκδικήσει τη διοίκηση της ΕΠΟ στις προσεχείς εκλογές. Και ασφαλώς για την επιλογή μου δεν θα ζητήσω άδεια από κανέναν. Διότι ποδοσφαιρικά είμαι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ.

Τόσο η ΕΠΣ Αθηνών, όσο και εγώ προσωπικά ουδέποτε ξεχωρίσαμε ή διαχωρίσαμε τις Ενώσεις και δεν θα το πράξουμε τώρα διότι ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ την ιστορία και την προσφορά κάθε Ένωσης. Και οι Ενώσεις το γνωρίζουν!!!

Τέλος, όσον αφορά στην αγωνία σας για το αν θα πετύχω στις “εσω-παραταξιακές εκλογές” της αντιπολίτευσης, για να ησυχάσετε σας πληροφορώ ότι για μένα η εκλογή μου δεν είναι αυτοσκοπός, γιατί πιστεύω ότι η ΕΠΟ και το ποδόσφαιρο χρειάζονται ΧΡΗΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ και όχι ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΕΞΟΥΣΙΑΣ».
Πηγή: soccerplus.gr