Κλείσιμο

Το... βιολί του ο ΠΑΟΚ, 2-0 τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη

Αήττητη συνεχίζει τη διαδικασία των play offs η ομάδα του Βλάνταν Ιβιτς, αφού μετά τη νίκη επί της ΑΕΚ στην Τούμπα και την ισοπαλία στη Λεωφόρο με τον Παναθηναϊκό, κέρδισε και τον Πανιώνιο, στη Νέα Σμύρνη με 2-0.

Ο «Δικέφαλος» πήρε τα ηνία της αναμέτρησης από το ξεκίνημα και απείλησε δύο φορές (2’, 23’) πριν ανοίξει το σκορ στο 27’ ο Αθανασιάδης με βολέ στην κίνηση έπειτα από σέντρα του Κίτσιου και αδράνεια του Οικονόμου. Ο Πανιώνιος είχε ένα καλό 15λεπτο (60’-75’) στην επανάληψη με δύο καλές στιγμές στο 65’ και στο 69’ σε προσπάθειες των Καραμάνου και Χαλκιαδάκη, ωστόσο οι φιλοξενούμενοι «κλείδωσαν» το τρίποντο με ωραία ατομική ενέργεια του Μακ στο 77’.

Προς το τέλος, ο διαιτητής Αρετόπουλος υπέδειξε πέναλτι σε ανατροπή του Καθάριου από τον Χατζηισαΐα, όμως ο Πανιώνιος δεν μπόρεσε να μειώσει αφού ο Οικονόμου έστειλε τη μπάλα άουτ και λίγο αργότερα αποβλήθηκε ηθελημένα διότι είχε συμπληρώσει κάρτες.

* Πριν την έναρξη της αναμέτρησης, ο Μαρίνος Ουζουνίδης αιφνιδίασε τους πάντες αφήνοντας εκτός 18αδας τον πρώτο σκόρερ του Πανιωνίου, Τάσο Μπακασέτα, ο οποίος σύμφωνα με τα σενάρια των τελευταίων ωρών «φλερτάρει» έντονα με μεταγραφή την ΑΕΚ.

* Στις εξέδρες της Νέας Σμύρνης βρέθηκαν ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής μας ομάδας, Μίκαελ Σκίμπε μαζί με τον άμεσο συνεργάτη του, Κώστα Τσάνα.

* Περίπου 500 οπαδοί του ΠΑΟΚ παρακολούθησαν στην πλειονότητά τους ημίγυμνοι την αναμέτρηση.

Διαιτητής: Αρετόπουλος (Τρικάλων)
Πηγή: soccerplus.gr