Κλείσιμο

Με Παπασταθόπουλο η Εθνική στα φιλικά με Αυστραλία

Στην αποστολή της Εθνικής για τα δύο φιλικά με την Αυστραλία σε Σίδνεϊ (04/06) και Μελβούρνη (07/06) θα είναι ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, παρόλο που το όνομά του δεν βρισκόταν στη λίστα που αρχικά είχε ανακοινωθεί.

"Μαζί μας ο Σωκράτης στην Αυστραλία", έγραψε η ΕΠΟ στον επίσημό της λογαριασμό στο Twitter, με τον αμυντικό της Ντόρτμουντ να τίθεται στη διάθεση του Μίκαελ Σκίμπε.

Υπενθυμίζεται ότι εκτός έμειναν ο Μανωλάς που παντρεύεται, αλλά και οι Φορτούνης και Μήτρογλου που αντιμετωπίζουν μικροτραυματισμούς.

Η έναρξη των προπονήσεων των διεθνών έχει προγραμματιστεί για τις 24 Μαΐου. Σε αυτές δεν θα συμμετάσχουν οι παίκτες που έχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις. Η συγκέντρωση της Εθνικής Ανδρών έχει προγραμματιστεί για τις 30 Μαΐου και η αναχώρηση της αποστολής για την Αυστραλία στις 31 Μαΐου.

Αναλυτικά η αποστολή της "γαλανόλευκης": Καπίνο, Καρνέζης, Παπασταθόπουλος, Μόρας, Μπουκουβάλας, Οικονόμου, Σιόβας, Σταφυλίδης, Τζαβέλλας, Τοροσίδης, Χολέβας, Γιαννιώτας, Μανιάτης, Μάνταλος, Μπακασέτας, Σάμαρης, Ταχτσίδης, Τζιόλης, Χριστοδουλόπουλος, Αραβίδης, Βέλλιος, Διαμαντάκος, Καρέλης, Παπάζογλου.
Πηγή: soccerplus.gr